Rozšířili jsme nabídku o ochranné kryty na iPad

Občas jsme byli dotazováni, zdali nemáme ochranné kryty na iPady. V nabídce jsme skoro žádné neměli, jenže poptávka po nich byla větší a větší a proto jsme se rozhodli nabídku trochu rozšířit. Aktuálně bychom měli mít v nabídce minimálně jeden druh ochranného krytu na všechny modely. Ať už vlastníte iPad mini 1 generace či nejnovější iPad 10 (2022). 

Nejoblíbenější ochranný kryt na iPad

Do nabídky jsme se rozhodli zařadit i ochranný kryt, který sám používám a většinou si ho odnáší i lidi, kteří ho vyzkouší na naší kamenné prodejně. Jedná se o ochranný kryt, který je velice tenký, elegantní. Disponuje matně průhlednou, plastovou zadní stranou, která se poměrně snadno na iPad nacvakne. Přední strana je pak vyrobena ze silikonu s drobným mikrovláknem uvnitř, jenž je šetrný k displeji iPadu. Pomocí přední strany si z krytu můžete snadno vytvořit stojánek. Samozřejmostí je i naprostá přístupnost pro přicvaknutí Apple Pencil.

Kombinace s tvrzeným sklem

Perfektní  variantou k tomuto ochrannému krytu i tvrzené sklo na iPad. V nabídce máme samozřejmě všechny tvrzená skla, která dokonale navazují na ochranné kryty a poskytují tak ochranu displeji. Velkou výhodou našich ochranných skel je kompatibilita s Apple Pencil. Ať už používáte Apple Pencil první či druhé generace, nepocítíte rozdíl. Tvrzené sklo si můžete nechat nalepit zdarma na naší kamenné prodejně, kde máte k dispozici i všechny ochranné kryty na vyzkoušení.

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz