VAROVÁNÍ: Informační hláška - Výměna baterie u iPhonu XS a novějších..

Na opravu iPhonu používáme používáme pouze certifikované baterie, které disponují stejnou kapacitou, jako baterie originální. Protože nejsme autorizovaný servis, nemůžeme zajistit baterie originální. U starších modelů šlo vyměnit baterii bez problému. Naše baterie obsahují čip, který i nadále dokáže zprostředkovávat iPhonu informaci ohledně kondice baterie. Od iPhonu XS ovšem společnost Apple přišla s dalším zabezpečením a pokud z iPhonu vyndáte původní baterii a nainstalujete novou, zobrazí se vám tato informační hláška na úvodní obrazovce.

Výměna baterie iPhone XS a novější

NEMUSÍTE SE OVŠEM NIČEHO OBÁVAT. Baterie, kterou jsme vám do iPhonu nainstalovali je naprosto v pořádku. Tato informační hláška vyskočí na úvodní obrazovce vždy, když si necháte vyměnit baterii mimo autorizovaný servis. V nastavení - baterie - kondice baterie se nadále nebude zobrazovat maximální kapacita baterie. Naše baterie vám žádným způsobem nemohou iPhone poškodit, ani snížit jeho výkon. Jak jsme již dříve zmiňovali, baterie které používáme mají stejnou kapacitu, jako baterie originální. Tato informace platí pro tyto modely:

  • iPhone XS, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE 2020, iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max

Pokud jste na článek narazili později a jsou již představeny i novější modely iPhonů, informační hláška platí i pro ně. 

Náhradní díly iPhone XS

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz