Výměna sklíčka foťáku u iPhonu? Žádný problém!

Nejste fanoušci ochranných krytů a stalo se vám, že vám iPhone upadl a došlo k poškrábání či prasknutí sklíčka foťáku? Nezoufejte, umíme ho vyměnit! Není nutné měnit celou kameru či dokonce celý zadní kryt. V některých případech máme dokonce výměnu sklíčka hotovou do hodiny.

Jak probíhá výměna skládka foťáku u iPhonu?

Po přijetí zakázky se pustíme do opravy. Zadní sklíčko neměníme tzv. "na prasáka", aniž bychom rozebrali iPhone. iPhone samozřejmě otevřeme, provedeme potřebné kroky k vyjmutí kamery pod sklíčkem a teprve následně se pustíme do odstranění původního poškozeného sklíčka.

výměna sklíčka foťáku u iPhonu - 2

Po důkladném odstranění původního sklíčka a očištění od veškerých nečistot (lepidla) přichází na řadu instalace nového. Následně iPhone složíme a po opravě důkladně otestujeme. U některých modelů se dá vše stihnout do hodiny. U novějších modelů je proces náročnější a je potřeba si vyčlenit času na opravu více.

Proč si nechat opravit sklo foťáku u iPhonu?

Již dříve jsme pro vás připravili článek, ve kterém jsme sepsali 5 důvodů, proč si nechat vyměnit krycí sklo hlavní kamery u iPhonu. Máte-li poškozené sklíčko hlavní kamery, rozhodně bych jeho výměnu neodkládal.

Na kolik vyjde výměna sklíčka foťáku u iPhonu?

Podrobný ceník najdete níže, každopádně v případě, že máte poškozené více než jedno sklíčko na jednom modelu, za opravdu druhého či třetího neplatíte plnou částku!

výměna sklíčka foťáku u iPhonu - 3

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz