3D Tvrzené sklo PREMIUM k výměně displeje ZDARMA!

3D Tvrzené sklo PREMIUM k výměně displeje ZDARMA! Poškozené sklo, špatně reagující dotyk či vylité barvy displeje. Všechny problémy vyřešíte výměnou displeje. Výměna displeje na iPhonu již není zdlouhavým servisním zákrokem. Stačí se zastavit na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz a nechat si displej do 30 minut vyměnit. Na výměnu jsou používány pouze displeje s originálním LCD i podsvícením. Při výměně displeje získáte dvouletou záruku na provedený servis. Pokud si necháte vyměnit displej na iPhonu v rámci této skvělé akce, ušetříte skoro 600 korun za perfektní ochranné 3D Tvrzené sklo PREMIUM! Pokud si budete přát, ochranné sklo Vám bude přímo na místě aplikováno na nový displej.

Nejlepší ochrana displeje? 3D Tvrzené sklo na iPhone PREMIUM!

Proč je Prémiové 3D Tvrzené sklo na iPhone nejlepší ochrannou displeje? Dosahuje odolnosti 9H, díky čemuž chrání dokonale povrch displeje proti skoro všem typům poškození. Dokáže ochránit displej proti poškrábání, oděrkám, ale i menším nárazům a pádům. Disponuje 3D zaoblením, které se postará, aby byl chráněn kompletně celý povrch displeje i jeho zaoblené části. Samozřejmě nechybí nejnutnější výřezy na sluchátko a u starších modelů na domovské tlačítko. Je pouze 0,3mm tenké, nenavyšuje tak hmotnost zařízení. Navíc je vyráběno tak, aby kopírovalo povrch displeje. U novějších iPhonů bez domovského tlačítka tak skoro ani nepoznáte, že na iPhonu máte nějaké ochranné sklo nalepené. 

Jak 3D Tvrzené sklo PREMIUM k výměně displeje získat?

Stačí se zastavit na výměnu displeje na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz - Před výměnou ukázet banner, který naleznete pod tímto odstavcem a po výměně Vám bude nové Prémiové 3D Tvrzené sklo na displej aplikováno. Ušetříte tak bez jedné koruny 600 korun za nové ochranné sklo. Banner je možné přinést i v tištěné podobě.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz