Akce na výměnu zadního skla iPhonu!

Poškozené zadní sklo iPhonu je velice častou záležitostí, které jsme svědky čím dál více. Osobně se lidem vůbec nedivím, že občas nosí svůj iPhone bez ochranného krytu. Taky ho občas sundám a užívám si to dokonalé designové zpracování iPhonu. Jenže pak ho opět pro jistotu vložím do krytu, aby nedošlo k poškození ať už displeje, nebo právě zmíněné zadní strany. Od iPhonu 8 je zadní strana na iPhonu skleněná a vysoce náchylná na poškození

V případě, že dojde k poškození zadní strany, rozhodně vám nedoporučuji iPhone takto používat dál. Sklo by mohlo postupně začít odpadávat a do iPhonu by se mohl dostávat prach a především voda, díky které by mohlo docházet k oxidaci další součástek uvnitř iPhonu. No a na výměnu zadního skla u iPhonu nastal právě čas, protože jsme si pro vás připravili jedinečnou akci.

Akce na výměnu zadního skla na iPhonu - leták

Výměna zadního skla u iPhonu

Výměnu zadního skla u iPhonu provádíme ve většině případů do druhého dne. iPhone můžete donést přímo na naši kamennou prodejnu, nebo ho poslat poštou. Na obrázků výše můžete najít podrobný ceník, díky kterému si můžete nechat například opravit iPhone SE 2020 za pouhých 1799 korun. Jak výměna zadního skla probíhá si můžete prohlédnout v přiloženém videu přímo u produktu. V případě jakéhokoliv dalšího dotazu se na nás obraťte prostřednictvím jakéhokoliv kontaktu.

výměna zadního skla na iphone akce

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz