Co dělat když si rozbiju displej na iPhonu?

S rozbitým displejem na iPhonu se setkávám pomalu na každém rohu. Stačí projít obchodním centrem a není dne, kdy bych nepotkal člověka s pavoukem přes celý displej. Jak je to ale s používáním rozbitého displeje? Neškodí to iPhonu nějak?

Může rozbitý displej způsobit další škody na iPhonu?

V případě, že dojde k poškození displeje, pořádně si prohlídněte místo poškození. Pokud se jedná o tenkou prasklinu, neděje se nic hrozného. Bude-li poškození ovšem větší, doporučujeme jednoznačně navštívit iPhone servis a nechat si displej vyměnit. Hrozí zde totiž riziko dalšího poškození. Následná oprava by se mohla pořádně prodražit. V případě většího poškození displeje ztrácí iPhone voděodolnost. Nastává tedy poměrně vysoké riziko, kdy může dojít k proniknutí vody do zařízení. V lepším případě se do iPhonu bude dostávat "pouze" prach a riziko poškození základní desky nebude tak vysoké. Nehledě na fakt, že ostré kousky poškozeného displeje mohou pořezat bříška prstů. Rozhodně tedy neodkládejte výměnu displeje příliš dlouho.

Oprava iPhonu na počkání, bez objednání..

Kladete-li si otázku: "Jak dlouho budu muset bez iPhonu být, než mi displeje vymění?" Máme pro Vás dobré zprávy. Pouze 30 minut! Výměnu displeje totiž provádíme přímo na naší kamenné prodejně na počkání, bez jakékoliv nutnosti objednání předem. Všechny náhradní díly na jakýkoliv servis máme reálně skladem. Po dobu opravy můžete počkat na prodejně, nebo si skočit pro kafe. Až se vrátíte, iPhone bude opět jako nový. Jako bonus k výměně displeje navíc dostanete Tvrzené sklo, které bude chránit displej před dalším poškozením. 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz