Jak nejlépe ochránit displej Apple Watch?

Riziko poškození displeje Apple Watch je snad vyšší, než riziko poškození displeje iPhonu. Stačí chvilka nepozornosti a vy narazíte rukou o futra dveří, skříňku či jiný nábytek a prasklina na hodinkách vznikne raz dva. Následná oprava se může prodražit. Pokud vám již displej praskl, můžete hodinky odnést nám, servis Apple Watch provádíme většinou do druhého dne. Pokud chcete ovšem poškození předejít, máme pro vás ideální ochranný prvek, který vás nadchne.

3D OCHRANNÁ FÓLIE NA APPLE WATCH PREMIUM, DOKONALÁ OCHRANA BEZ KOMPROMISU

Snad každý uživatel Apple Watch již vyzkoušel několik druhů tvrzených skel či ochranných fólií. Problém většiny ochranných skel je snadné poškození. Zaoblené strany 3D tvrzeného skla jsou vysoce náchylné na poškození. Ochranná fólie zase neposkytuje dostatečně velkou ochranu a pod hrany se časem začne dostávat prach, následně se začne fólie od displeje odlepovat. S příchodem prémiové 3D ochranné fólie na Apple Watch ovšem všechny starosti odpadají. 

3D ochranná fólie Apple Watch - venku - 1

Prémiová 3D ochranná fólie na Apple Watch je tlustší než běžné fólie. Dokáže tak displej ochránit nejen proti poškrábání, ale i menším nárazům a pádům. Při výrobě byla věnována speciální pozornost na lepidlo, kterým fólie drží na displeji. Pokud budete chtít fólii z hodinek po čase sloupnout, budete si muset trochu máknout, drží opravdu perfektně. 

3D ochranná fólie Apple Watch - venku - 3

VELICE SNADNÁ APLIKACE NA DISPLEJ APPLE WATCH

Další z výhod je velice snadné nalepení. Z vlastní zkušenosti vím, že nalepení tvrzeného skla či fólie na Apple Watch není žádná sranda. Tvrzené sklo se lepí malinko snáz než obyčejná fólie, na prémiovou 3D ochrannou fólii to ovšem nemá. Nalepení zvládne opravdu každý. Součástí balení je isopropylem napuštěný čistící hadřík, kterým snadno odstraníte mastnotu. Vše dokonale setřete látkovým hadříkem. Následně uchopíte fólii a podle videa, které je pod tímto odstavcem, přilepíte k displeji Apple Watch. Můžete využít i špachtle s polštářkovým zakončením. Nebudete-li si na nalepení věřit, zastavte se na naší kamenné prodejně, nalepení provádíme zdarma.

3D ochranná fólie Apple Watch - venku - 2

VIDEORECENZE: NALEPENÍ PRÉMIOVÉ 3D OCHRANNÉ FÓLIE NA APPLE WATCH

Připravili jsme pro vás podrobný návod, jak snadno nalepit ochrannou fólii na displej Apple Watch. Na závěr si můžete prohlédnout, jak skvěle ochranná fólie na hodinkách vypadá. Po nalepení opravdu skoro nepoznáte, že na displeji ochranný prvek je.

KDE OCHRANNOU FÓLII ZAKOUPIT?

3D ochrannou fólii na Apple Watch v prémiovém provedení zakoupíte přímo na naší kamenné prodejně, případně skrz e-shop. Skladem pro všechny čtyři velikosti: 38mm, 40mm, 42mm a 44mm. Potřebujete-li ochránit své Apple Watch před poškozením, 3D ochranná fólie je opravdu tím ideálním řešením.

3D ochranná fólie Apple Watch - venku - 4 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz