Nejlepší ochrana Apple Watch pro náročné!

Ochrana Apple Watch je tématem na dlouhé hodiny a jejich majitelé se rozhodně nikdy neshodnout, jaké řešení je to nejlepší. Někteří preferují fólie či tvrzená skla, jiní zase ochranné kryty. Co je tedy tou nejlepší ochranou vám rozhodně říci nedokážeme, ale můžeme vám ovšem nabídnout náš pohled na věc a třeba s ním budete souhlasit.

Na začátku je rozhodně důležité rozlišit, jestli chcete chránit pouze displej, nebo celé hodinky. Pokud byste chtěli chránit pouze displej, bez váhání vám řeknu, že nejlepší možnou ochranou je 3D ochranná fólie PREMIUM. Dokonale totiž pokrývá kompletně celý povrch displeje, po nalepení nesnižuje citlivost doteku a skoro ani nepoznáte, že na displeji něco nalepeného je. Jenže aktuálně se bavíme, co je nejlepší na kompletní ochranu Apple Watch.

Ochranný kryt na Apple Watch pro náročnější uživatele

Už mi rukama prošlo pár produktů a tenhle je jedním z nejlepších. Ochranný kryt s tvrzeným sklem na Apple Watch. Perfektně přilne k tělu hodinek. Nebudete se tedy muset strachovat, zdali z hodinek nespadne a nedojde k jeho ztrátě. Po stranách v ochranném krytu nechybí výřezu, které zajišťují dokonalou dostupnost všech ovládacích tlačítek a další prvků, jako je mikrofon či reproduktor. Tělo je vyrobeno z pevného polykarbonátu, díky čemuž nenavyšuje příliš hmotnost hodinek a po pár dnech si na něj zvyknete. 

Na povrchu ochranného krytu se nachází tvrzené sklo, které chrání displej proti poškrábání. Protože je tvrzené sklo dokonale průhledné, budete moci i nadále hodinky bez problému ovládat. Dostane-li se mezi hodinky a ochranný obal voda či prach, jednoduše obal sundáte, hodinky očistíte a znovu nasadíte. Tento krok můžete udělat kolikrát chcete. 

Obal je vyrobený z černé barvy, aby ladil ke všech barevným variantám Apple Watch. Je tedy jedno, jestli máte některou z prvních generací ve stříbrné či jedny z nejnovějších například product Red, černé zpracování bude k hodinkám dokonale ladit. Po zakoupení tohoto skvělého, lehkého a odolného obalu se již nebudete muset obávat poškození hodinek při cvičení, ale i při běžném užívání v práci. Aktuálně je obal skladem pro všechny generace Apple Watch. 

Ochranný kryt na Apple Watch - 2

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz