Nové iPhony 15 jsou tu!

Nové iPhony 15 jsou tu a my pro vás máme samozřejmě už tvrzená skla skladem na kamenné prodejně! Povedlo se nám na skladnit nejen STANDARD 2.5D tvrzená skla, ale i PREMIUM 3D tvrzená skla, které jsou tou nejlepší možnou variantou.

Prémiová tvrzená skla na iPhone 15

Přímo na prodejně vám rádi nalepíme jakékoliv tvrzené sklo, pokud ale hledáte tu nejlepší možnou variantu, rozhodně sáhněte po verzi PREMIUM. Tvrzené sklo, které pokrývá kompletně celý povrch displeje. Na povrchu samozřejmě disponuje oleophobickou vrstvou. Protože nám již nový iPhone 15 Pro dorazil a dorazilo k nám i dalších pár šťastlivců, můžeme s čistým svědomím říci, že naše sklo na displeji opravdu skvělé drží a jeho aplikace je velice snadná.

V případě, že patříte mezi šťastlivce, kterým již nový iPhone dorazil, stavte se za námi, rádi vám sklíčko nalepíme a třeba i poradíme s výběrem ochranného krytu. Otevřeno máme každý všední den od 12:00 do 17:00. Kdybyste chtěli dorazit mimo otevírací dobu, zkuste nám napsat sms a pokusíme se to společně nějak vymyslet. Budeme se těšit na vaši návštěvu!

PREMIUM 3D tvrzene sklo iPhone 15 Pro - 5

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz