Ochraňte své Apple Watch jednoduše a levně.

Nejste fanoušci ochranných krytů a rádi byste ochránili své Apple Watch před poškozením? Máme pro vás fantastický tip na produkt, který si doslova zamilujete! 3D ochrannou fólii PREMIUM na Apple Watch, jenž dokonale ochrání displej hodinek před poškozením. Funguje nejen proti poškrábání, ale i drobným nárazům a pádům. Její nalepení je velice snadné. Zvládne ho opravdu každý z pohodlí domova či práce. Nebudete-li si na nalepení věřit, na naší kamenné prodejně si můžete nechat prémiovou fólii nalepit zdarma. Zabere to pár minutek.

Výhody 3D ochranné fólie PREMIUM na Apple Watch

Velkou výhodou je také velice nízká hmotnost. Po nalepení skoro ani nepoznáte, že na displeji něco je. Navíc nesnižuje citlivost doteku. Můžete tedy i nadále bez problému ovládat veškeré funkce Apple Watch. Prémiová 3D ochranná fólie na Apple Watch vydrží na hodinkách nalepená i v případě, že se s hodinkami půjdete vysprchovat. Tato prémiová ochrana je stejně tlustá, jako tvrzená skla. Nejedná se o tenkou lacinou fólii.

 

Kolik prémiová 3D ochranná fólie na Apple Watch stojí?

Tento parádní produkt můžete najít v naší nabídce od 299 korun! Skladem je na všechny modely od základní velikosti 38mm až po nejnovější 45mm. Součástí balení jsou samozřejmě čistící hadříky a špachtle pro snazší lepení.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz