Parádní kryty s motivem na iPhone X a iPhone XS!

Kryty na iPhone X a iPhone XS, které ocení především zástupkyně něžného pohlaví. Dyť na jednom z krytů je zkrat GRL PWR, nebo "Girl Power". Jedná se o značkové ochranné kryty, které dokážou zaujmout hned na první pohled. Jejich velice odolné a pevné provedení je ideální pro všechny slečny a dámy, které chtějí iPhone co nejlépe ochránit a zároveň mít skvěle vypadající obal.

Gelové pouzdro od společnosti Cellularline s motivem Motýla

Velice odolný kryt s motivem motýla. Zadní strana v sobě obsahuje třpytky, které je možné přelévat uvnitř krytu. Motýl tak na zadní straně může mít v jednu chvíli třpytkami vyplněnou hlavu a za necelých 5 sekund například křídlo. Třpytky uvnitř krytu jsou modrofialové. Vložit iPhone do krytu je poměrně snadné, vyndat jej ovšem je již pořádný oříšek. iPhone do krytu perfektně zapadne a drží. Kryt je ideální v kombinaci s klasickým ochranným sklem pro iPhone X, iPhone XS.

Kryt s vyšívaným motivem GRL PWR od společnosti Cellularline

Abychom nezůstali pouze u jednoho krytu s parádním motivem od společnosti Cellularline, představujeme Vám kryt s vyšívaným motivem. Kryt je opravdu perfektně vyrobený. Je vidět že si zde výrobce vyhrál s každým detailem. Po vložení do krytu se nemusíte obávat, že by Vám iPhone vypadl. Padne opravdu perfektně. Pevné gumové strany zaručují dokonalou ochranu proti poškození. Zadní vyšívaný motiv zaujme hned na první pohled. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz