Pouzdra typu kniha nejsou pro každého, své fanoušky si ovšem najdou!

Jak je již z nadpisu zřejmé, ochranná pouzdra typu kniha hned tak u někoho neuvidíte. Jedná se o velice specifická pouzdra, která nechrání jenom zadní, ale i přední stranu. U mladší generace není tento typ ochranných krytů příliš oblíbený z důvodu navýšení hmotnosti a rozměrů iPhonu. Přesto jsme se rozhodli a naskladnili jsme pro Vás pár druhů ochranných krytů typu kniha na Váš iPhone.

Pouzdro typu kniha CELLY Air pro iPhone X, iPhone XS, PU kůže, černé

Velice kvalitní a jednoduché ochranné pouzdro, které zaujme nejednoho fanouška těchto krytů. Pevná plastová vanička do které se iPhone vsadí a kvalitní kožené zpracování kolem, které zajišťuje nejen elegantní vzhled, ale také perfektní ochranu iPhonu. Součástí obalu jsou samozřejmě kapsičky na vložení kreditních karet.  Výřez na hlavní kameru umožňuje fotografování i s nasazeným pouzdrem. Nechybí ani výřezy na ovládací tlačítka. Nemusíte se tak bát, že si nebudete moci ani přepnout hlasitost.

Skladem je opravdu více druhů i barev. Věřím, že si vybere každý. Velkou výhodou je také kompatibilita. Pokud se rozhodnete kromě tohoto velmi odolného pouzdra vybavit iPhone ještě tvrzeným sklem, nemusíte se obávat, že by s některým nepasoval. Všechny kryty typu kniha jsou kompatibilní se všemi ochrannými skly! 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz