Soutěž o výměnu baterie v iPhonu ZDARMA! - Tvrzenýsklo.cz

Zima již pomalu klepe na dveře a pro jablíčkáře přichází nepříjemné období, ve kterém se jim bude ovládat iPhone se zmrzlými prsty mnohem hůře. Kromě zmrzlých prstů se také uživatelé iPhonů setkávají s dalšími nepříjemnostmi, které chladné období přináší. Tím největším problémem je špatný stav baterie. Právě v chladném období se špatný stav baterie projeví nejvíce. Dochází k rychlému klesání procent baterie, nebo také k předčasnému vypínání, kdy například při 20% se iPhone z ničeho nic vypne. Následně ovšem po připojení nabíječky iPhone okamžitě naskočí s počtem procent, při kterých se předčasně vypnul.

Řešení problému se špatnou baterií v iPhonu

Řešení problémů s baterií v iPhonu je velice jednoduché. Nezabere ani příliš mnoho času. Stačí navštívit iPhone servis Tvrzenýsklo.cz a nechat si baterii na počkání vyměnit. Cena výměny baterie se většině případů pohybuje do tisíci koruny. Osobně si myslím, že se vyplatí investovat do nové baterie v iPhonu od iPhonu 5 po nejnovější. Pokud nechcete výměnu baterie v iPhonu platit, můžete se zúčastnit soutěže, kterou jsme pro Vás připravili. Na konci soutěže vybereme jednoho z Vás. Ten získá výměnu baterie v iPhonu úplně zdarma. Co je nutné udělat, abyste se zařadili do slosování o výměnu baterie v iPhonu zdarma?

Podmínky soutěže:

  1. Stát se fanouškem Facebookové stránky a sledovat instagramový profil Tvrzenýsklo.cz
  2. Napsat do komentáře, jaký iPhone vlastníte a s jakým problémem se jeho baterie potýká
  3. Sdílet příspěvek se soutěží na svém Facebookovém profilu

Výherce bude vylosován a kontaktován dne 20.11.2018. Zapojit se může každý uživatel iPhonu. Soutěž není omezená věkem. Pro všechny zúčastněné je připravena i odměna v podobě ceny útěchy, kterou jistě ocení. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz