Ultratenké kryty na iPhone 13 (Pro) ve dvou barevných provedeních

Vlastníte iPhone 13 (Pro, Pro Max či Mini) a hledáte parádní ochranný kryt, který dokonale chrání iPhone před poškozením? Ultratenké kryty na iPhone 13 (Pro, Pro Max či Mini) jsou vyráběny ve dvou barevných provedeních. Jsou dokonale kompatibilní se všemi tvrzenými skly. Samozřejmě i s těmi 3D. Po stranách ochranného TPU krytu se nachází výstupky, díky kterým je možné iPhone mnohem snáz ovládat.

Ve spodní části ochranného krytu se nachází výřez pro připojení nabíjecího kabelu, ale také menší dírky pro bezproblémový výstup zvuku z reproduktoru. Výřez na hlavní kameru je kolem dokola lemován vyztužením, aby bylo možné položit iPhone zadní stranou na stůl. Pokud budete chtít iPhone dokonale ochránit a nebudete chtít příliš navýšit hmotnost telefonu, jsou ultratenké TPU kryty opravdu fantastické.

CENY ULTRATENKÝCH OCHRANNÝCH KRYTŮ NA IPHONE 13

Ultratenké TPU kryty na iPhone 13 (Pro, Pro Max, Mini) můžete zakoupit za fantastickou cenu 299 korun nejen online, ale i přímo na kamenné prodejně. Zde si můžete všechny ochranné kryty bez problému vyzkoušet a nechat si poradit.

TPU kryt iPhone 13 Pro - 6

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz