#3 inspirativní středa - Jak na sítě

V předchozích dvou dílech jsme si představili inspirativní podcasty, které vždy vedli dva kluci. Nyní jsme se rozhodli, že dáme prostor ženám. Nepůjde ovšem o podcast od dvou holek, tak z hlavy mě napadá například podcast holek z A cup of style, ale o knihu nesoucí název: Jak na sítě. 

Již z názvu je možné poznat o jaké téma nebude v knize nouze. Sociální sítě zažívají neskutečný boom, pohybuje se na nich skoro každý. Od malého dítěte, po babičku, která díky sociálním sítím může vidět, co její vnoučata dělají a být tak s nimi ve spojení. Jenže jak si najít tu svojí cílovou skupinu, jak si vytvořit tu správnou bublinu, kterou bude zajímat co dělám? Je jedno jestli jste influencer, majitel firmy, podnikatel na volné noze, nebo normální uživatel sociální sítě. Důležité je pochopit, jak sociální sítě fungují. 

K pochopení fungování sociálních sítí Vám kniha Jak na sítě rozhodně pomůže. Kniha je určena pro úplné začátečeníky, ale i mírně pokročilé, kteří sice většinu věcí z knihy jistě znát budou, ale kniha Vám dokáže velice příjemně a správně utřídit myšlenky v hlavě. Zaujmi - naslouchej - vyprávěj - vyhodnocuj. Hlavní čtyři principy, které musíte ovládnout, pokud chcete být na sociální síti alespoň trochu úspěšní.

Na sociálních sítích tráví čas a prokrastinuje více než polovina lidí z celého světa, nebylo by fajn takto obrovská čísla využít ve svůj prospěch? Osobně jsem v knize občas přeskakoval, protože například LinkedIN není v současné době sociální síť, kterou bych využíval. Stejný postup můžete zvolit taky. Nemusíte se bát, vždy se velice snadno vrátíte do děje. Knihu je možné zakoupit v papírové, elektronické a nově i audio verzi. Máte-li pro nás nějaký tip na podobně inspirativní a naučnou knihu, napište nám! Budeme jedině rádi :)

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz