[AKTUÁLNĚ]: Výměna displeje, baterie či jiná oprava iPhonu..

Poslední dobou se vládní nařízení nemění z týdne na týden, nebo ze dne na den, ale pomalu z hodiny na hodinu. Navíc nová nařízení jsou vydávána často velmi zmatečně a je těžké se v nich občas vyznat. Rádi bychom vám tedy shrnuli opatření, která postihují i náš obchod, abyste věděli, co pro vás můžeme, nebo nemůžeme i nadále vykonávat.

VÝMĚNA DISPLEJE, BATERIE ČI JINÁ OPRAVA IPHONU

Protože oprava výpočetní techniky spadá do jedné z vyjímek,  je nám umožněné v omezeném režimu vykonávat výše zmíněné úkony, jako je výměna displeje, baterie, sluchátka a dalších problémů, kterými může váš iPhone trpět. Na opravu se není nutné předem objednávat, každopádně z bezpečnostních důvodů vás prosíme, zavolejte nám, než se na naši prodejnu vypravíte. Objednat se také můžete prostřednictvím klasické objednávky na e-shopu v sekci iPhone servis. Ušetříte si tak spoustu času čekáním a podstatně snížíte riziko případné nákazy od jiného zákazníka. Po dobu opravy bohužel nemůžete sečkat přímo na prodejně, jako jste byli doposud zvyklý. I nadále se tedy snažíme provádět opravy na počkání, ideálně v co nejkratším čase.

PRODEJ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍMO NA KAMENNÉ PRODEJNĚ

Rádi bychom vás předem informovali, že klasický prodej příslušenství na naší prodejně není povolen. Pokud si budete chtít zakoupit pouzdro, sklo či jiný produkt, musíte si udělat objednávku předem. Objednávku je možné provést několika způsoby. Telefonicky, emailem, nebo prostřednictvím e-shopu Tvrzenýsklo.cz, kde si jednoduše zvolíte osobní vyzvednutí na prodejně.

VÝDEJ OBJEDNÁVEK Z ESHOPU

Jak je zřejmé již z předchozího odstavce, výdej zboží z e-shopu je i nadále bez problému. Stačí dorazit od pondělí do pátku mezi 12:00 a 17:00. Pokud by vám termín otevírací doby nevyhovoval, můžete se zkusit domluvit na jiném termínu na uvedeném telefonním čísle v sekci kontakty. Pokusím se vám vyjít maximálně vstříc. Stejné je to i s opravou iPhonu, nebude-li vám vyhovovat termín, zavolejte nám a domluvíme se.

Přejeme všem hodně zdraví, plno sil (hlavně psychických) a budeme se těšit na vaši návštěvu! 

oprava displeje iPhonu 7 - černý - 2

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz