Kompatibilita 3D tvrzeného skla na iPhone s originálními kryty od Applu

Často dostáváme otázky, zdali je 3D tvrzené sklo na iPhone kompatibilní s originálními kryty od Applu. Pro zpřehlednění jsme u obalů, které na e-shopu i na kamenné prodejně prodáváme, přidali popisek, zdali se jedná o obal kompatibilní či nekompatibilní s 3D tvrzeným sklem na iPhone. Věříme, že tento krok pomůže vám zákazníkům usnadnit rozhodování, po kterém obalu sáhnout. 

Silikonový obal na iPhone 12 - produkt

Kompatibilita 3D tvrzeného skla na iPhone s originálními kryty od Applu

Protože nedokážeme přimět jiné prodejce, aby na webu uváděli, zdali se jedná o ochranný kryt kompatibilní či nekompatibilní s 3D tvrzeným sklem, postupně se vám pokusíme přidávat fotografie aspoň těch neprodávanějších obalů v kombinaci s naším 3D tvrzeným sklem na iPhone PREMIUM. Jedná se jednoznačně o nejoblíbenější ochranné sklo z naší nabídky. No a který jiný obal bychom měli vyzkoušet jako první, než originální kryt od Applu?

Kožený obal na iPhone 12 Pro - Červený - 1 (kopie)

Je jedno jestli sáhnete po kožené či silikonové variantě originálního krytu. Oba disponují stejnými rozměry. Na obrázcích je možné vidět kožený obal na iPhone 12 (Pro) Product RED. Jak je od prvního pohledu zřejmé, 3D tvrzené sklo dokonale navazuje na originální kryty od Applu. Mezi obalem a sklem vzniká opravdu miniaturní mezera, díky které se při jakémkoliv pohybu obalu nezačne tvrzené sklo odlepovat.

Kožený obal na iPhone 12 Pro - Červený - 2 (kopie)

Pokud tedy chcete dokonale ochránit displej iPhonu, 3D tvrzené sklo na iPhone PREMIUM je jednoznačně skvělá volba. V případě, že chcete ochránit stejně dobře i zbytek iPhonu, rozhodně sáhněte stejně jako já po obalu, které je s 3D tvrzeným sklem kompatibilní. V naší nabídce ochranných krytů na iPhone jsou to například silikonové kryty. Vlastníte-li originální obal od společnosti Apple a hledáte k němu dokonalé tvrzené sklo, 3D tvrzené sklo na iPhone PREMIUM z naší nabídky je tou nejlepší možnou volbou.

Kožený obal na iPhone 12 Pro - Červený - 3 (kopie)

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz