Jaké tvrzené sklo zvolit pro iPhone SE 2020? Fullsceen, nebo raději 3D PREMIUM?

Problém s tzv. "halo efektem" u iPhonu SE 2020 se potýkáme víceméně každý den. Píší a volají nám zákazníci, že neví, které sklo si na iPhone SE 2020 vybrat, aby se jim právě tento efekt po stranách tvrzeného skla nevytvořil. Existují pouze dvě řešení, které je ale lepší? 

Fullscreen Tvrzené sklo na iPhone SE 2020

Fullscreen tvrzené sklo je 0,26mm tenké. Jeho nalepení na displej je velice snadné. Po krajích je lemováno černým rámečkem, který dokonale kopíruje rámeček displeje. Může tak zakrýt některé škrábance či praskliny na nezobrazovací části displeje. Ve fullscreen tvrzeném skle na iPhone SE 2020 samozřejmě nechybí potřebný výřez na domovské tlačítko.

Fullscreen tvrzené sklo na iPhone SE 2020 - 4

V horní části fullscreen tvrzeného skla se nachází výřez na sluchátko. Nechybí ani tři menší, průhledné, oválné výřezy pro zachování plné funkčnosti přední kamery, proximity senzoru a senzoru pro automatický jas displeje. Hrany fullscreen tvrzeného skla jsou mírně ostré. Nejsou zaoblené, jako u 3D tvrzeného skla. Největší výhodou tohoto ochranného skla je jeho kompatibilita víceméně se všemi ochrannými kryty

Fullscreen tvrzené sklo na iPhone SE 2020 - 3

3D tvrzené sklo na iPhone SE 2020 PREMIUM

Zaoblené tvrzené sklo na iPhone SE 2020, které dokonale kopíruje celý povrch displeje. Tvrzené sklo je 0,3 milimetru tenké, takže žádným způsobem nesnižuje citlivost doteku. Prémiové 3D tvrzené sklo dosahuje odolnosti 9H

3D tvrzené sklo na iPhone SE 2020 - 5

Horní hrany jsou mírně zaoblené, takže je sklo velice příjemné i při používání bez ochranného krytu. V horní části tvrzeného skla se nachází speciální výřez na sluchátko a další tři menší otvory pro proximity senzor, přední kameru a automatické snížení jasu displeje. Chrání displej nejen proti škrábancům, ale i menším nárazům a pádům.

3D tvrzené sklo na iPhone SE 2020 - 7

Ve spodní části se nachází výřez pro domovské tlačítko. Výřez je příjemně zaoblený, aby nedocházelo k poškrábání bříška prstu. Prémiové 3D tvrzené sklo na iPhone SE 2020 je kompatibilní se všemi ochrannými kryty, které najdete v naší nabídce ochranných krytů na iPhone SE 2020. Jeho nalepení je velice snadné. Součástí balení jsou čistící hadříky, kterými dokonale očistíte displej před jeho aplikací. Ne nadarmo je 3D tvrzené sklo PREMIUM na iPhone SE 2020 jednoznačně nejprodávanějším, nejoblíbenějším a nejvyhledávanějším ochranným sklem z naší nabídky.

3D tvrzené sklo na iPhone SE 2020 - 6

Které tvrzené sklo na iPhone SE 2020 raději zvolit?

Obě tvrzená skla chrání displej iPhonu proti poškození spolehlivě, přesto bych se jednoznačně přiklonil pro variantu 3D tvrzeného skla PREMIUM. Je mnohem lépe zpracované, nalepení je mnohem snazší a navíc dokonale kopíruje kompletně celý povrch displeje, takže po nalepení skoro nepoznáte, že tam nějaké ochranné sklo nalepené je.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz