Bezdrátové nabíječky nejen na iPhone

Společnost Apple nebyla úplně první, kdo by představil bezdrátové nabíjení u telefonu. Samsung v tomto směru Apple předběhl a upřímně bych řekl, že je stále Samsung v technologii bezdrátového nabíjení o kousíček dál než Apple. U aktuálního modelu iPhonu 12, 12 Mini, 12 Pro a 12 Pro Max jsme se dočkali příjemného vylepšení v podobě nabíječky MagSafe, která funguje právě na principu bezdrátového nabíjení v kombinaci s uchycením pomocí magnetů na zadní stranu iPhonu.

Bezdrátová nabíječka na iPhone - 3

Bezdrátová nabíječka na iPhone

Abychom ovšem vyhověli všem uživatelům, nejen majitelům nejnovějších modelů, rozhodli jsme se do naší nabídky zařadit bezdrátovou nabíječku, kterou můžete využít jak s iPhonem 8, tak s nejnovějším iPhonem 12 Pro Max. Bezdrátová nabíječka od společnosti McDodo je vyrobena z velice odolného plastu. Je tedy lehká a dobře přenosná. Díky elegantnímu černému zpracování se bude hodit na každý pracovní stůl či noční stolek.

Bezdrátová nabíječka na iPhone - 2

Obrovskou výhodou je možnost využití bezdrátového nabíjení nejen klasicky "na ležato", ale i "na výšku" což ocení především majitelé telefonů s funkcí odemykání prostřednictvím Face ID. Součástí balení s bezdrátovou nabíječkou je i USB kabel, který snadno připojíte buď od adaptéru, počítače, nebo jakékoliv jiné USB zástrčky. Bezdrátová nabíječka disponuje funkcí QUICK CHARGE. Nemusíte se tedy obávat příliš pomalého nabíjení. (Výstup 5W).

Bezdrátová nabíječka na iPhone - 4

Bezdrátovou nabíječku na iPhone můžete pořídit nejen na naší kamenné prodejně, ale i e-shopu. Vše máme skladem, připravené k odeslání. Na prodejně vám rádi vše vysvětlíme a ukážeme. Přímo na prodejně si také můžete bezdrátovou nabíječku vyzkoušet, abyste viděli, zdali vám tento styl nabíjení vyhovuje. 

Bezdrátová nabíječka na iPhone - 1

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz