Dopadl Váš iPhone po silvestru špatně? Oprava iPhonu na počkání

Oslavy příchodu nového roku bývají velkolepé. Ohňostroje, hromada jídla, ale také alkohol. Čím více se blížíme půlnoci, tím více na nás množství vypitého alkoholu působí. Se stoupající hladinou alkoholu v krvi upadá naše pozornost. Stačí chvilka nepozornosti a iPhone, který samozřejmě celý večer držíte v ruce, protože chcete zachytit ty nejlepší okamžiky z celého večera, padá k zemi. Pokud na displeji nemáte ochranné sklo, které by mohlo iPhone před rozbitím displeje zachránit, poškození je téměř nevyhnutelné. V průběhu večera Vás rozbitý displej příliš trápit nebude, výčitky přijdou až po probuzení další den. Přichází tedy otázka, vyplatí se iPhone ještě opravovat? Kam případně zanést iPhone na výměnu displeje?

Vyplatí se rozbitý iPhone ještě opravovat?

Samozřejmě že vyplatí! Tedy, pokud se nerozhodnete rovnou pro koupi nového, protože neřešíte, kolik peněz utratíte. Osobně si myslím, že se vyplatí opravit i starší modely. U iPhonu 5s je to již na pováženou, zdali se vyplatí investovat do nového displeje, ovšem od iPhonu 6 výš se oprava displeje jednoznačně vyplatí. Bereme v potaz prodejní cenu použitého iPhonu a porovnáváme ji s cenou výměny displeje. 

Po silvestrovských oslavách bývají nejčastěji prováděné servisní zákroky právě výměny displejů a vyčištění po vytopení, kdy spadne telefon do sněhu, pití či záchodu. Ano, čtete správně, velice často se stává, že lidé utopí svůj iPhone v záchodu. Přes zimu jsou taky obecně často prováděný výměny baterií, které dostávají při chladném období nejvíc zabrat. Výměna baterie se vyplatí víceméně u každého iPhonu (i u iPhonu 5s).

Kam zanést rozbitý iPhone na opravu?

Kromě prodeje příslušenství se také specializujeme právě na opravy iPhonů. Většinu servisních zákroků provádíme na počkání, takže se na naší prodejně ani příliš dlouho neohřejete. Výměnu baterie v iPhonu provádíme ve většině případů do 10, maximálně 15 minut. Při výměně displeje si počkáte přibližně dvakrát déle. Raději si vždy dáváme rezervu a říkáme 30 minut. Ke každé výměně displeje navíc poskytujeme nové ochranné sklo zdarma. 

Prodejna se nachází v ulici Ostrovského 971/11, Praha 5 a otevřeno je každý všední den od 13 do 18 hodin. V případě zájmu o servis iPhonu mimo oficiální otevírací dobu nás kontaktujte buď prostřednictvím telefonního čísla, nebo emailu uvedených zde. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz