Inspirativní středy na našem blogu!

Do nového roku jsme si pro Vás připravili takovou “minisérii”, kterou bychom rádi pojmenovali jako inspirativní středy. V rámci inspirativní středy si vždy připravíme jeden tip, který nám bude dávat smysl, ať už se bude jednat o podcast, knihu, seriál, tvůrce videí na YouTube či tip na magazín. Velice rádi budeme za případnou zpětnou vazbu, jestli jste tento tip znali, jakým způsobem Vás případně ovlivnil. Samozřejmě se také nebude bránit, pokud nám pošlete nějaké inspirativní podněty, které jsme například zapomněli.

#1 inspirativní středa - Brocast

Na ochutnávku jsme vybrali podcast od dvou bratrů (Adama a Tomáše). Podstatu celého podcastu vystihuje věta přímo na hlavní stránce webu: 

“BROCAST JE PODCASTOVÁ SÉRIE DLOUHÝCH KONVERZACÍ SE ZAJÍMAVÝMI OSOBNOSTMI NA NEJRŮZNĚJŠÍ TÉMATA. PODCAST UVÁDÍ BRÁCHOVÉ ADAM A TOMÁŠ.” 

K dnešnímu dni bylo publikováno 33 dílů a mezi nejzajímavější hosty rozhodně patřili: Eva Samková, Kazma, Lukáš Hejlík, Ladislav Zibura, Ondřej Kania, Petr Mára a další. Osobně bych ale rád vypíchl díl s Tomášem Etzlerem. Jelikož Tomáš není ani z poloviny tolik veřejně známá osobnost, jako všichni jmenovaní, byl celý díl o to zajímavější a inspirativnější. Veškeré díly naleznete přímo u kluků na webu Brocast.cz, nebo na platformách jako je YouTube, Spotify či Apple Podcasts. 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz