Jak probíhá výměna baterie v iPhonu? iPhone Servis Praha

Potýkáte se již se slabou výdrží baterie? iPhone se vám v chladné prostředí předčasně vypíná a vy tak musíte pořád hledat nabíjecí kabel? Nechte si vyměnit baterii a vyřešte všechny problémy jednou provždy. Výměna baterie v iPhonu může být totiž na počkání, bez jakékoliv ztráty dat.

Co výměna baterie v iPhonu vyřeší?

Výměnou baterie v iPhonu můžete zamezit hned několika problémům. Tím nejčastějším je rychlý pokles procent. Ráno vytáhnete iPhone z nabíječky a u oběda už hledáte, kam iPhone zapojit. Někteří uživatelé jsou se slabou baterií na pokraji její životnosti a musejí u sebe neustále nosit powerbanku. Dalším problémem, který se velice často u špatného stavu baterie vyskytuje je předčasné vypínání iPhonu. Předčasné vypínání iPhonu poznáte především v chladnějším období, kdy je potřeba mít baterii opravdu v pořádku. Baterie s nízkou kapacitou může v chladném počasí iPhone předčasně vypnout. Dochází k tomu i v případě, že máte ještě 10-20-30, někdy i 40%. Stačí iPhone rozsvítit, zkusit něco vyfotit a objeví se všem známé kolečko, symbolizující vypínání iPhonu. Pokud jste zašli do úplného extrému a iPhone vám doslova "umřel" a už se nezapne, výměna baterie ho může zachránit. Poslední problém se kterým se setkávají především majitelé iPhonů 6 a 6s je zpomalení a zasekávání systému iOS. Zdá-li se vám, že plynulost systému již není tak hladká jako dříve, občas dojde k zamrznutí a aplikace se otevírají příliš dlouho, výměna baterie rozhodně může pomoci.

Jak výměna baterie v iPhonu probíhá?

Výměna baterie v iPhonu u nás probíhá na počkání. Náš iPhone Servis Tvrzenýsklo.cz se nachází kousek od stanice Metra B - Anděl, na adrese Ostrovského 971/11, Praha 5. Parkování je zde možné buď v modré či hnědé zóně, případně na 30 metrů vzdáleném hlídaném parkovišti. Výměna baterie v iPhonu nezabere více než 15 minut. Po dobu opravy můžete počkat přímo na kamenné prodejně, kde je vám k dispozici sezení, občerstvení a Playstation, na kterém si můžete vyzkoušet hry jako je GTA V, nebo UFC 3. Čeká na opravu vám tedy uteče jako voda. 

Pří výměně baterie nepřijdete o žádná data. Navíc nemusíte odhlašovat funkci Find My iPhone. Před opravou iPhone vypneme, po opravě zaplníme a vy můžete telefon používat stejně jako před ní. Používáme pouze certifikované baterie, které mají stejnou kapacitu a výdrž, jako baterie originální. Podlepení baterie provádíme pomocí teplovodivých lepících proužků. Baterii perfektně drží a odvádí její teplo po celém hliníkovém šaší.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz