Nabíjecí kabely HOCO s vysokou odolností

Nabíjecích kabelů není nikdy dost. Jeden do auta, další do práce a samozřejmě ani doma nesmí chybět nabíječka. Jaký nabíjecí kabel si ale pořídit, aby se do týdne nerozbil? Samozřejmě ideální variantou je sáhnout po originálním nabíjecím kabelu, jenže rozdrolené a zlomené konce jsou achillovou patou originálních kabelů. Na tento problém se zaměřila při výrobě svých kabelů společnost Hoco, která vyrábí prémiové příslušenství k mobilním telefonům již několik let.

Nabíjecí lightning kabely na iPhone Hoco Knitted

Nabíjecí lightning kabely Hoco Knitted jsou vyztužené bužírkou. Jejich zakončení je zpevněné po obou stranách. Nedochází tak k roztřepení jako u originálních obalů. Velkou výhodou jsou také tři barevné varianty, ze kterých si vyberou nejen dámy, ale i pánové. Nabíjecí lightning kabel Hoco Knitted podporuje "fast charge", tedy rychlé nabíjení. K němu je ovšem nutné zakoupit odpovídající adaptér, který bude fast chargé podporovat, klasické adaptéry od iPhonu rychlé nabíjení nepodporují. (Vyjma těch se zakončením USB-C, které jsou dodávány k novým iPhonům 11 Pro a 11 Pro Max).

Nabíjecí lightning kabel na iPhone Hoco BamBoo

Raději než kabely Hoco Knitted používám nabíjecí kabel Hoco BamBoo v černém provedení. Placatý kabel, který se nikdy nezamotá. Kabel díky placatému zpracování dosahuje delší životnosti a navíc skvěle vypadá. Ideální parťák k jakékoliv powerbance na cesty. Pokud si chcete kabel přijít prohlédnout a vyzkoušet, najdete ho vybalený na naší kamenné prodejně v ulici Ostrovského 971/11, Praha 5.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz