Výhody a nevýhody soukromého tvrzeného skla na iPhone

Soukromé Tvrzené sklo na iPhone je dokonalá ochrana proti zvědavcům, kteří se na každém rohu vyskytují. Určitě jste se dostali do situace, kdy jste měli nepříjemná pocit, že vám někdo kouká přes ramena. Nejčastěji se do téhle situace dostanete například v městské hromadné dopravě. Pokud se chcete těmto nepříjemným situacím vyvarovat, soukromé tvrzené sklo je tím pravým.

Výhody soukromého ochranného skla na iPhone

  • Ochrana soukromí - Velkou výhodou soukromého tvrzeného skla je především ochrana vašeho soukromí. Díky speciální ANTI-SPY vrstvě uvidíte co se na obrazovce odehrává pouze pokud budete koukat kolmo. Při pohledu pod jiným úhlem uvidíte pouze černou obrazovku.
  • Odolnost 9H - Soukromé tvrzené sklo kromě soukromí chrání dokonale i displej. Přestože je pouze 0,26mm tenké, dosahuje odolnosti 9H. Dokáže tak ochránit displej nejen před poškrábáním, ale i menšími nárazy a pády.
  • Zachování citlivosti doteku - Po nalepení na displej se nemusíte strachovat, že by došlo ke snížení citlivosti doteku, nebo zhoršení reakcí. Ochranné sklo je pouze 0,26mm tenké, nedochází tak ani k navýšení hmotnosti iPhonu. 
  • Kompatibilita s ochrannými kryty - Tvrzené sklo dokonale pasuje se všemi ochrannými kryty, které na iPhone nasadíte. Dokonale například pasuje k průhledným gumovým obalům, se kterými dodají vašemu iPhonu elegantní vzhled.

Nevýhody soukromého ochranného skla na iPhone

  • Snížení jasu - Protože je soukromé sklo tmavého zpracování, dochází po nalepení na displej k razantnímu (cca 30%) snížení jasu. Musíte tak nastavit jas displeje na 100% a nosit takto iPhone celý den, což se může určitým způsobem projevit na výdrži baterie.

VIDEO: Recenze Soukromého 3D Tvrzeného skla

Kde Soukromé Tvrzené sklo zakoupit?

Soukromé ochranné sklo na iPhone můžete zakoupit na naší kamenné prodejně v ulici Ostrovského 971/11, Praha 5, nebo na eshopu pod tímto odkazem.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz