Video: Jak nejlépe ochránit iPhone před poškozením?

Otázka kterou si položil snad každý uživatel iPhonu. Jak nejlépe ochránit iPhone před poškozením? Samozřejmě můžete telefon strčit do obrovského krytu, se kterým se vám telefon nevejde ani do kapsy. Jenže to je velice krátkodobé řešení. Obrovský obal vás po chvíli omrzí a kdo by chtěl schovávat elegantní design iPhonu do ošklivého obalu? Navíc je nutné si rozdělit ochranu na dvě části. Ochranu displeje a zadní části. 

Na displej použijte 3D Tvrzené sklo PREMIUM

Nejcennější součástka na iPhonu se neukrývá uvnitř, ale na povrchu. Je jím displej, jehož výměna se může pořádně prodražit. U nejnovějších modelů se bavíme o částce přesahující deset tisíc korun. Je proto mnohem výhodnější zainvestovat do kvalitního ochranného skla. Osobně považuji za nejlepší 3D Tvrzené sklo na iPhone PREMIUM. Ochranné sklo dokonale pokrývá celý povrch displeje. Zasahuje i do zaoblených částí a po nalepení skoro ani nepoznáte, že na displeji nějaké ochranné sklo máte. Dokonale totiž kopíruje design iPhonu. Je pouze 0,3mm tenké, takže žádným způsobem nesnižuje citlivost doteku. Dosahuje odolnosti 9H. Jeho nalepení je velice snadné, zvládne ho opravdu každý z pohodlí domova.

Gumový obal v průhledném provedení na zadní část

Na zadní část iPhonu rozhodně doporučuji použít gumový obal. Gumové zpracování totiž dokáže absorbovat menší nárazy a pády. Navíc je mnohem šetrnější k iPhonu uvnitř krytu. Pokud se mezi obal a iPhone dostane prach, nedochází k poškrábání iPhonu uvnitř krytu. Průhledné zpracování zaručí zachování elegantního designového zpracování, na kterém Apple tak dlouhou pracoval. Kolem výřezu na hlavní kameru se nachází menší vyztužení, díky kterému jsou chráněny všechny čočky fotoaparátu. Ve spodní části se nachází výřezy, potřebné k bezproblémovému připojení nabíjecího kabelu a výstupu zvuku z reproduktorů. Gumový obal v průhledném zpracování můžete nyní sehnat v sekci VÝPRODEJ za jedinečnou cenu.

VIDEORECENZE: Jak nejlépe ochránit iPhone před poškozením?

Abyste si dokázali představit jak bude vypadat průhledný, gumový kryt v kombinaci s 3D tvrzeným sklem PREMIUM na vašem iPhonu, připravili jsme krátké video, které najdete pod tímto odstavcem. Na konci videa najdete taky slevový kód, díky kterému můžete pořídit oba produkty za nejlepší cenu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz