Naskladnili jsme parádní obaly na AirPods a AirPods Pro

Sluchátka Apple AirPods a AirPods Pro si získávají čím dál více fanoušků. Když společnost Apple představila AirPods poprvé, mnozí si ťukali na čelo, tohle snad Apple nemůže myslet vážně. Rok se s rokem sešel a AirPods se staly nejprodávanějšími “true wireless” sluchátkami na trhu. Osobně jsem si je taky zamiloval. Snadné spárování, dostatečná výdrž baterie, elegantní design. Jenže nabíjecí krabička ve které AirPods nosíte je pořádně kluzká a věřte, že se ani nenadějete a AirPods vám padají z ruky. Nejen z tohoto důvodu jsme se rozhodli naskladnit elegantní pouzdra jak na AirPods první a druhé generace, tak na AirPods Pro.

Obaly na AirPods první a druhé generace

AirPods první či druhé generace jsou jednoznačně rozšířenějším modelem, než AirPods Pro, které jsou na trhu teprve pár měsíců. Navíc se ze začátku společnost Apple potýkala s nedostatkem vyrobených kusů AirPods Pro. Nově naskladněné obaly na AirPods jsou vyrobeny z kvalitní gumy, která chrání sluchátka proti poškození při menších nárazech a pádech. Na krabičku dokonale přilne, takže se nemusíte obávat přílišného navýšení hmotnosti a rozměrů. Ve spodní části se nachází krytka, pomocí které je možné chránit nabíjecí lightning konektor proti usazení prachu. 

Obaly na AirPods Pro

Jak jsem již zmiňoval AirPods Pro jsou stále u některých prodejců nedostatkovým zbožím. Například společnost Datart AirPods Pro nabízí pouze na objednání. Nutno podotknout, že za AirPods pro si připlatíte. Aktuálně je cena 7290 korun, což je za špuntová sluchátka opravdu dost. V následujícím článku si rozebereme, co nové AirPods pro umí, nyní se ale vraťme k obalům na AirPods Pro. Pokud si koupíte sluchátka za skoro sedm a půl tisíce korun, rozhodně nechcete, aby se jim něco stalo. 

Gumový obal na AirPods Pro je tou správnou volbou, pokud chcete sluchátka ochránit před rozbitím i při nárazech a pádech. Dokonale přilne na nabíjecí pouzdro. Při bezdrátovém nabíjení nemusíte kryt ze sluchátek sundavat. Součástí balení je také karabina, pomocí níž můžete připnout sluchátka na poutko u kalhot či batohu. Navíc jsou pouzdra vyrobena v elegantních, jednobarevných provedeních, které se hodí do každé situace.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz