Jak správně nalepit 3D Tvrzené sklo na iPhone? (Telefon)

Nevíte si rady s aplikací 3D Tvrzeného skla? Připravili jsme pro Vás návod, jak správně a snadno nalepit 3D Tvrzené sklo na iPhone či jiný mobilní telefon. 3D Tvrzené sklo chrání celý povrch displeje i v jeho zaoblených částech.

Jak správně 3D Tvrzené sklo na iPhone (telefon) nalepit?

  1. Použijte hadřík číslo 1 - Nejprve použijte hadřík číslo 1, který je součastí každého balení s Tvrzeným sklem. Hadřík je napuštěný speciálním isopropylovým roztokem, díky kterému mnohem snáz odstraníte mastnotu a nečistoty.
  2. Použijte hadřík číslo 2 - Nyní přichází na řadu hadřík číslo 2, díky kterému vysušíte displej od zbytku mastnot a isopropylového roztoku z hadříku číslo jedna. Vše důkladně očistěte, aby na povrchu displeje nezůstaly žádné stopy nečistot a prachu.
  3. Sloupněte ochrannou fólii - Sloupněte ochrannou fólii ze spodní části 3D Tvrzeného skla, která pokrývá lepidlovou část skla. Po sloupnutí přiložte Tvrzené sklo k displeji. Prozatím nepřilepujte!
  4. Vycetrujte Tvrzené sklo podle homebuttonu a sluchátka - Tvrzené sklo před aplikací musíte vycentrovat přesně do středu, aby na displeji perfektně sedělo. Při centrování si pomožte tlačítkem homebutton a výřezem na horní sluchátko. Při lepení na jiný telefon než iPhone si můžete pomoci dalšími body a výřezy na displeji.
  5. Přilepte sklo k displeji odspodu - počkejte než přilne po celém povrchu. V místě / místech kde Tvrzené sklo nepřilnulo, zahlaďte vzniklé skvrny prstem. Tvrzené sklo perfektně dopřilně. To je vše, máte sklo perfektně nalepeno! Pokud Vám tento psaný návod nestačil, můžete využít videonávodu, který jsme pro Vás připravili.

Videonávod: Jak správně nalepit 3D Tvrzené sklo na telefon

Videorecenze: Nejlepší 3D Tvrzené sklo na iPhone PREMIUM!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz