Nabíjecí lightning kabel pro Apple iPhone / iPad / iPod s MFI certifikací za skvělou cenu!

Nabíjecí lightning kabel pro Apple iPhone / iPad / iPod je nejdůležitějším příslušenstvím, které Váš iPhone potřebuje. Bez nabíjecího lightning kabelu bychom nedokázali doplnit iPhonu “šťávu”. Přestože se jedná o tak důležité příslušenství, odolnost a výdrž tomu jednoznačně neodpovídá. Ve většině případů se uživatelům poškodí bužírka kabelu buď v jeho horní či spodní části. Poté z nabíjecího kabelu koukají dráty a nabíjecí kabel pomalu, ale jistě začíná zlobit. Po určitém čase pak přestane nabíjecí kabel fungovat úplně. 

Mějte vždy aspoň jeden kabel v záloze

Díky zákonu schválnosti Vám pak nabíjecí lightning kabel přestane fungovat v tu nejméně vhodnou chvíli. Proto je mít dobré aspoň jeden kabel v záloze. Nemusíte pak při problémech na poslední chvíli hledat obchod, kde Vám nabíjecí kabel pro Váš iPhone prodají. Navíc, komu by se nehodil jeden nabíjecí lightning kabel do práce i na doma. 

Proč nepoužíva levné, neoriginální nabíjecí kabely

Přestože existují levné nabíjecí kabely, za které zaplatíte okolo 80 korun, nedoporučuji Vám tyto nabíjecí kabely používat. Proč? Levné kabely nedisponují MFI certifikací, mohou pak poškozovat nabíjecí konektor či přímo baterii v iPhonu. Nehledě na to, že neoriginální nabíjecí kabel po určitém čase může vyhazovat na iPhonu chybovou hlášku o nepodpoře připojeného příslušenství.

Kde nabíjecí lightning kabel s MFI certifikací sehnat?

Nabíjecí lightning kabel pro Apple iPhone / iPad / iPod s MFI certifikací seženete nyní v akci za pouhých 239 korun! Důležité ovšem je, nezapomenout na slevový kód: SKLO20, díky kterému získáte 20% slevu na celou objednávku. Pozor, akce na lightning kabel s MFI certifikací platí pouze do vyprodání zásob!

Nabíjecí lightning kabel pro Apple iPhone / iPad / iPod s MFI certifikací koupíte zde!

Nezapomínejte na možnost bezdrátového nabíjení

Pokud chcete ušetřit za nabíjecí lightning kabely, pořiďte si bezdrátovou nabíječku. Bezdrátové nabíjení je u iPhonů podporováno od iPhonu 8. Na to, jakou bezdrátovou nabíječku si pro svůj iPhone pořídit se podíváme příště!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz