Nalepení tvrzeného skla na displej zvládnete levou zadní

Mnoho zákazníků se na nás obrací s prosbou, zdali jim dokážeme nalepit tvrzené sklo na displej. Samozřejmě! Nalepení tvrzeného skla, zakoupeného u nás, provádíme na naší kamenné prodejně zdarma a na počkání. Často slýcháme, že si zákazník na aplikaci nevěří, že neví jak na to a podobně. Ne každý má možnost dorazit na naši prodejnu osobně a nechat si ochranné sklo zdarma nalepit. Z tohoto důvodu jsme pro vás připravili hned několik videí, které jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube, ve kterých se dozvíte, jak rychle a snadno nalepit tvrzené sklo na displej z pohodlí domova.

Jak snadno a správně nalepit tvrzené sklo na displej?

Jak je možné vidět na videu, nalepení tvrzeného skla na displej není opravdu žádná věda. Vše potřebné k aplikaci tvrzeného skla na displej máte již v krabičce. Čistící hadříky pro dokonalé očištění displeje před nalepením i speciální lepící proužky pro odstranění těch nejdrobnějších smítek prachu. Nepovede-li se vám tvrzené sklo správně nalepit a vytvoří se vám mezi tvrzeným sklem a displejem bubliny, nezoufejte, nic není ztraceno..

Jak odstranit bubliny?

Vidíte i bubliny lze zvládnout levou zadní. Snad vám přiložená videa dodala odvahu a potřebné informace, které jste k aplikaci tvrzeného skla potřebovali. Kdyby vás ještě cokoliv zajímalo, nebojte se na nás obrátit. Zavolejte nám, nebo napište email. Snažíme se odpovídat v co možná nejkratším čase. Jo a už jsme to zmiňovali? Na krabičkách s tvrzenými skly máme pouze české popisky. Na zadní straně je návod také v českém jazyce, kterého když se budete držet, nalepení tvrzeného skla nemůžete pokazit.

Ochranné sklo

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz