Obaly které si zamilujete.. Dokonalá ochrana a podpora MagSafe nabíjení

Dlouho jsem se nemohl rozhodnout, který obal pro svůj iPhone 12 Pro vybrat. Díky přístupu ke všem obalům z naší nabídky jsem si mohl dovolit otestovat opravdu všechny. TPU gumové obaly byly sice lehké, skvěle padnoucí do ruky, ale jejich nekompatibilita s 3D ochrannými skly pro mě znamenala jasné ne. Bez 3D tvrzeného skla PREMIUM na iPhone 12 Pro bych totiž nikam nevyrazil. Z tohoto důvodu jsem sáhl po plastovém obalu s látkovým potahem. Na iPhone padl opravdu skvěle. Velice snadné bylo i ovládání tlačítek, jenže byl poměrně těžký.

Přešel jsem tedy na silikonové obaly. Ty mě opravdu zaujaly. Vyzkoušel jsem hned čtyři barevné provedení. Černou, červenou, žlutou a modrou. Osobně jsem si silikonové obaly opravdu oblíbil. Odolné zpracování v kombinaci s vnitřní semišovou výstelkou znamenalo poskytnutí dokonale ochrany, kterou jsem pro svůj iPhone hledat. Jenže pak se nám povedlo naskladnit ochranný kryt, který jsem si od prvního dne zamiloval...

Kryt s MagSafe na iPhone 12 - Průhledný - 1

Vysoce odolný obal, jehož hrany jsou vyrobeny z vyztužené gumy. V rozích je obal zpevněn speciálními vzduchovými polštářky, které dokonale tlumí a pohlcují nárazy a pády. Zadní strana je z dokonale průhledného plastu. Nechá tedy vyniknout barevné zpracování vašeho iPhonu. Díky plastovému zpracování nedochází k rychlému zažloutní, jako u většina průhledných obalů. Boční hrany ochranného krytu mírně vystupují nad úroveň displeje. Při pádu je tedy kromě zadní strany chráněn i displej. Ochrana displeje bude opravdu dokonalá, pokud si k tomuto průhlednému obalu pořídíte 3D tvrzené sklo PREMIUM. Společně poskytnou iPhonu jedinečnou ochranu.

V ochranném krytu samozřejmě nechybí ani výřezy pro všechny nezbytné reproduktory, Po nasazení budete moci i nadále bez problému iPhone nabíjet, poslouchat hudbu či telefonovat. Největší výřez na zadní straně je dostatečně hluboký, aby ochránil před poškrábáním sklíčka hlavní kamery. Speciální výstupky po stranách se postarají o pohodlné ovládání zapínacího tlačítka či tlačítek hlasitosti.

Kryt s MagSafe na iPhone 12 - Průhledný - 2

Tím nejzajímavějším doplňkem na zadní straně je ovšem bílé kolečko z magnetů. Primárně je určeno pro bezproblémové připojení MagSafe nabíječky. Jenže aktuálně je možné připojení pomocí magnetů využít na zajímavé gadgety, například pro uchycení peněženkového pouzdra či velice pevné uchycení na magnetický držák v autě. Pokud hledáte velice odolné, designově dokonalé zpracované pouzdro s maximálním využitím pro mnoho příslušenství a gadgetů, rozhodně budete z průhledného krytu na iPhone s podporou MagSafe nadšeni, stejně jako já.

Kryt s MagSafe na iPhone 12 - Průhledný - 3

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz