Silikonový kryt na iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max

Se silikonovým krytem na iPhone se setkal už skoro každý uživatel iPhonu. Odolné kryty, které dokonale ochrání povrch iPhonu nejen z venku, ale i uvnitř. Jak je to možné?

Silikonový kryt na iPhone 11, 11 Pro a 11 Pro Max

Velice příjemné silikonové zpracování ochranného krytu zaručuje pohodlné držení iPhonu v ruce. Po nasazení krytu je skoro nemožné, aby Vám iPhone z ruky vyklouzl. Vnitřní strana ochranného krytu je vystlána příjemnou semišovou výstelkou. Ta má za úkol ochránit ochránit iPhone uvnitř proti poškrábání. Občas se Vám do krytu dostane prach, který může způsobit mírné oděrky na hliníkových bocích. Precizně zpracované výřezy zaručují dokonalou dostupnost nabíjecího portu, nebo čistý výstup zvuku z reproduktorů. 

Oproti originálním silikonovým krytům, které jsou třikrát dražší, chrání iPhone i ve spodní části. Originální kryty mají chráněné pouze tři hrany, spodní je prázdná. Velkou výhodou je kompatibilita se všemi tvrzenými skly. Uživatelé především ocení kompatibilitu s prémiovým 3D Tvrzeným sklem, které dokonale chrání celý povrch displeje, navíc po aplikaci skoro ani nepoznáte, že na displeji je nalepeno ochranné sklo. Navíc silikonový obal perfektně na tvrzené sklo navazuje, nevzniká tak mezi krytem a sklem nevzhledná mezera. 

Videorecenze silikonového krytu

Již dříve jsme připravili videorecenzi, ve které si můžete prohlédnout, jak silikonové kryty vypadají. Ve videorecenzi je použit iPhone X, zpracování je ovšem totožné. U nových krytů je pouze větší výřez na hlavní fotoaparát. 

Kde silikonový kryt na iPhone koupit?

Silikonové kryty na iPhone máme v pěti barevných variantách: zelené, modré, červené, černé a béžové. Skladem je naleznete na naší kamenné prodejně, kde si je můžete na Váš iPhone nasadit a vyzkoušet. Pokud nejste z Prahy, všechny objednávky expedujeme do 24 hodin od objednání. Dost často se tak stane, že obal máte do druhého dne doma. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz