Vyztužený obal na nový iPhone 11, 11 Pro a 11 Pro Max

Jako každý rok při představení nových iPhonů přišla otázka, kolik asi vydrží, jaké je riziko poškození displeje či zadní, skleněné strany iPhonu? Odpověď je stejná jako vždy, vysoké. Hliníkových zad jsme se dočkali naposledy u iPhonu 7 a nic nenasvědčuje tomu, že by se mělo na hliníkové provedení iPhonu vracet. Jak tedy ideálně iPhone ochránit, pokud jste náročnější uživatel, kterému holt iPhone čas od času spadne na zem?

Vyztužený, průhledný obal na iPhone 11, 11 Pro a 11 Pro Max

Řešením může být průhledný obal s vyztuženými hranami. Precizně zesílené hrany zaručují dokonalou ochranu iPhonu při pádu či nárazu. Nikdo nedokáže zaručit, že s tím či oním obalem se stane Váš iPhone nerozbitným, pokud ho ovšem schováte do tohoto krytu, riziko poškození snížíte na minimum. Zapuštěný výřez na hlavní kameru zaručuje ochranu skla čoček hlavního fotoaparátu, který se nachází na zadní straně. Nechybí ani výřezy, zaručující dostupnost nabíjecího konektoru, reproduktorů, mikrofonu a tlačítka pro přepínání vibrací. 

Vyztužené kryty k vyzkoušení na kamenné prodejně v Praze

Ochranné kryty s vyztuženými hranami se vyrábí ve třech barevných provedeních: černé, průhledné a zlaté. K vidění a vyzkoušení jsou na naší kamenné prodejně v Praze. Pokud se do Prahy nedostanete, zakoupit je můžete také prostřednictvím eshopu, kde jsou kryty podrobně nafocené. Najdete se zde reálné fotografie produktu, nasazené na daném modelu iPhonu. Dokážete si tak dokonale prohlédnout, jak bude kryt po nasazení na iPhone vypadat. Se slevovým kódem: SKLO20, který je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku získáte obal s vyztuženými hranami za jedinečnou cenu 239 korun. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz