Sleva 10% na 3D Tvrzené sklo PREMIUM + průhledný ochranný kryt na iPhone ZDARMA!

Nejlepším ochranným prvkem pro ochranu displeje iPhonu je jednoznačně 3D Tvrzené sklo PREMIUM, díky kterému je chráněn celý povrch displeje i v zaoblených rozích. Jenže co použít na ochranu zbylé části iPhonu? Osobně si myslím, že nejlepší variantou na ochranu zadní části iPhonu je průhledný, gumový kryt. 

Průhledný, gumový kryt jako nejlepší volba ochrany pro tělo iPhonu!

Průhledný, gumový kryt je dokonalou volbou ochrany. Nezakrývá vzhled iPhonu, takže stále bude vidět barevné zpracování, které jste si zakoupili. Neustále bude vidět logo společnosti Apple. Právě kvůli logu na zadní straně iPhonu a pocitu, že "na to mají" si někteří uživatelé iPhone právě kupují, byla by tedy škoda schovat jej pak do nějakého neprůhledného obalu. Kryt navíc chrání i čočku fotoaparátu, takže se nemusíte bát, že by došlo k jejímu poškrábání. 

Proč je 3D Tvrzené sklo PREMIUM nejlepší na ochranu displeje?

Na zadní část a boky iPhonu bychom ideální ochranu měli, co ale použít na displej? Osobně si myslím, že zde není na místě šetřit každou korunu. Ano, jsou v nabídce skla, která zakoupíte za necelé dvě stovky, myslete ovšem na to, že následná výměna celého displeje se může pořádně prodražit! Je tedy lepší zainvestovat o nějakou tu stokorunu do skla více a mít větší jistotu, že jste pro ochranu displeje udělali maximu. Pro maximální ochranu displeje Vám slouží 3D Tvrzené sklo PREMIUM - Vylepšené! Tvrzené sklo, které pokrývá i zaoblené rohy a je vyrobeno z jednoho odolného kusu skla. Navíc nijak nezakrývá displej a dokonale kopíruje jeho povrch. 

Jak je možné vidět na fotografiích, 3D Tvrzené sklo opravdu dokonale kopíruje povrch displeje. Poznali byste, že na iPhone nějaké Tvrzené sklo vůbec nalepené je? 3D Tvrzená skla PREMIUM se nevyrání jenom na "bezhomebuttonové" iPhony. Zakoupit ho můžete samozřejmě také na ostatní modely od iPhonu 6 po iPhone 8 Plus. Na modely od iPhonu 6 po iPhone 8 Plus jsou skla vyráběna ve dvou barevných variantách, aby dokonale ladila s barvou displeje. Protože se "prémiová" Tvrzená skla stala velice populární, připravili jsme pro Vás jednu menší akci.

Průhledný, gumový kryt k 3D Tvrzenému sklu PREMIUM zdarma!

Na každé 3D Tvrzené sklo PREMIUM se vztahuje 10% sleva, kterou je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku. Slevový kód: KRYT, zadáte do kolonky "slevy a doplňky". Sleva 10% ovšem není vše! Jako bonus ke každé objednávce s tímto slevovým kódem, přidáme průhledný, gumový kryt ZDARMA! Kryt bude na model iPhonu, na který bylo objednáno Tvrzené sklo. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz