Výměna baterie na počkání v iPhonu 6s se slevou 200 korun za jedinečnou cenu!

Výměna baterie iPhone 6s - Praha 5 - Přes každou zimu dostane baterie v iPhonu pořádně zabrat. Teplotní výkyvy kdy přenášíte iPhone z extrémní zimy do tepla nedělají baterii dobře. Dochází tak k jejímu nadměrnému opotřebení. Jak zjistit stav baterie a kdy je na výměnu baterie v iPhonu ten správný čas?

Jak zjistit stav baterie v jakémkoliv iPhonu?

Nejdůležitější je mít v iPhonu nainstalovaný operační systém iOS 12.2 a novější. Následně odemknete iPhone, přejdete do Nastavení, sjedete malinko dolu a dostanete se k záložce Baterie. Zde otevřete záložku Kondice baterie a pokud Vám iPhone ukazuje kondici baterie pod 85%, doporučuje se baterii nechat vyměnit. Osobně si myslím že nepotřebujete žádný ukazatel k tomu, abyste zjistili, zdali je potřeba baterii vyměnit. Špatný stav baterie v iPhonu poznáte i sami při běžném používání. Jak se může špatný stav baterie v iPhonu projevovat?

  • Předčasné vypínání iPhonu - iPhone se Vám předčasně, například při 10% vypne, po připojení nabíječky naskočí opět s 10%
  • Rychlé vybíjení iPhonu - Nevydrží Vám iPhone přes den nabitý? Musíte ho přes oběd nabíjet? Nejvyšší čas na výměnu baterie
  • Zpomalení systému iPhonu - Občasné zasekávání a pomalé otevírání aplikací může být způsobeno špatným stavem baterie

Jak rychle výměnu baterie v iPhonu provádíme?

Výměnu baterie v iPhonu provádíme na počkání. Ve většině případů nám výměna baterie nezabere více než 15 minut. Stačí zajít na naši kamennou prodejnu a nechat si baterii vyměnit. Podrobnější ceník oprav iPhonu naleznete zde. Nyní jsme si ovšem připravili akci pro majitele iPhonů 6s. Dorazíte-li na prodejnu s vytištěným obrázkem, který se nachází pod tímto odstavcem, dostanete 200 korun slevu na výměnu baterie. Výměna baterie v iPhonu 6s Vás tak vyjde na pouhých 790 korun. V případě většího zájmu o tuto akci, doporučujeme objednat výměnu baterie v iPhonu 6s předem. Objednat se na výměnu baterie v iPhonu 6s můžete prostřednictvím telefonního čísla +420 776 76 70 72, nebo prostřednictvím přiloženého odkazu. Sleva 200 korun Vám bude odečtena až na prodejně při placení.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz