Zkušenost: Tvrzené sklo na nový iPad Pro 11'' (2018) a iPad Pro 12.9'' (2018) - Jak probíhá jejích nalepení?

Tvrzené sklo na iPad Pro 11'' (2018) a iPad Pro 12.9'' (2018) máme skoro týden skladem na kamenné prodejně i eshopu. Dovolím si také tvrdit, že se jedná o cenově nejlépe dostupná Tvrzená skla na nové iPady, která se momentálně prodávají. Navíc při návštěvě naší kamenné prodejny Vám Tvrzené sklo na iPad rovnou nalepíme. 

Nalepení Tvrzeného skla na iPad Pro 11'' (2018) a iPad Pro 12.9'' (2018)

Nalepení Tvrzeného skla na iPady je obecně mnohem snazší než na iPhony. Zlaté iPhony 4, které disponovali v porovnání s dnešními iPhony opravdu malinkaté obrazovky. Nalepení Tvrzeného skla bylo velmi jednoduché, praktické a výběr opravdu snadný. Displej nebyl po hranách zaoblený, nemuseli jste tak řešit otázku, vzít si klasické, nebo řadší 3D sklo? Druhy byl kromě barevných variant víceméně pouze jeden. Shodou okolností jsme dnes na prodejně měli pána (karikaturistu) s prosbou, zdali máme Tvrzené sklo na iPad Pro 12.9'' (2018) a jestli bychom mu ho nenalepili. Samozřejmě jsme zákazníkovi vyhověli a do lepení Tvrzeného skla jsme se pustili. Absence domovského tlačítka, podle kterého byla dříve Tvrzená skla před nalepení centrována je ta tam. Nyní je potřeba použít trochu důvtipu a centrovat Tvrzené sklo podle hran a výřezu na čtečku FaceID a přední kameru. Vycentrování se nám podařilo na první pokus a sklo opravdu perfektně přilnulo. 

Používání iPadu Pro (2018) po nalepení Tvrzeného skla!

Po nalepení zde byla otázka, zdali bude iPad reagovat na dotyk stejně dobře, jako před aplikací Tvrzeného skla. Jak bylo již zmíněno, zákazník je karikaturista a bylo pro něj nezbytné, aby Apple Pencil 2 fungoval stoprocentně. Po podrobném vyzkoušení můžeme konstatovat, že vše probíhá i po nalepení Tvrzeného skla stále stejně skvěle, jako před aplikací. Protože je Tvrzené sklo nepatrně měkčí než displej iPadu, Apple Pencil po jeho povrchu tolik nezklouzává a malování je díky tomu o kus snazší. Pokud se tedy rozhodujete, zdali nový iPad ochranným sklem vybavit, jednoznačně můžeme říct, pojďte do toho, rozhodně neprohloupíte.  Jako bonus můžete využít slevového kódu: SKLO20, díky kterému získáte sklo o 20% levněji.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz