Podívejte se, jak probíhala menší rekonstrukce kamenné prodejny tento víkend!

Tento víkend jsme se pustili do menších úprav kamenné prodejny. Část jsme jich dokončili a rádi bychom Vám ukázali změny na kterých jsme zapracovali. V budoucnu se můžete těšit na mnoho dalších úprav a změn o kterých Vás budeme postupně informovat! Naše kamenná prodejna slouží zároveň jako "showroom", nebo také místo, kde můžete v klidu počkat, než Vám opravíme iPhone, proto se snažíme vytvořit co nejpříjemnější prostředí. 

Jak menší úpravy prodejny probíhaly

Nejprvě jsme samozřejmě museli ze zdi sundat staré produktové stěny, které byli již vachrlaté. Při výběru krytu pak zákazníci omylem shazovali na zem i kryty, které vůbec nechtěli. Po sundání přišel čas na instalaci nových, lepších, produktových stěn. Nezaháleli jsme samozřejmě ani s balením objednávek a lepením skel. Takže v pondělí byly odeslány všechny objednávky z víkendu!

Po dokončení instalace produktových stěn na "pravou" část prodejny jsme začali pomalu umísťovat zboží. Nyní je vše mnohem přehledněji vystavené, upravené, ale i zabalené. 

Po dokončení pravé strany jsme se pustili do strany "levé". Zde jsme ovšem již pořádně úpravy nedokumentovali. Musíte si tedy vystačit pouze s fotografiemi pod tímto odstavcem, kde se Vám pokusíme přiblížit také menší srovnání "před" a "po". Na levé straně najdete vždy jak to vypadalo před menší rekonstrukcí a na pravé straně právě po rekonstrukci. Samozřejmě že na prodejně je ještě spousta práce a máme spoustu úprav už na papíře, bohužel nejsou realizovatelné za "běžného" provozu. Na další úpravy si tak budeme muset ještě malou chvilku počkat.

Rekonstrukce kamenné prodejny 7 Rekonstrukce kamenné prodejny 8

Jak je možné vidět, na levé stěně již nenajdete Tvrzená skla, ale ochranné kryty na iPhony. Na pultu je také připravený kávovar, pokud si tedy budete chtít zpříjemnit čekání na opravu iPhonu kávou, rádi ji pro Vás ZDARMA připravíme. Nově jsme také přidali LED pásky, které se nám starají o mnohem lepší světelnost stolu, na kterém je prováděn servis iPhonů.

Rekonstrukce kamenné prodejny 9 Rekonstrukce kamenné prodejny 10

Zde je vidět nejmarkantnější rozdíl mezi původním a současným vystavením krytů. Na stěně ještě nejsou vystavena všechna Tvrzená skla a ochranné kryty, ale pro ilustraci rozhodně dostačující. :) 

Rekonstrukce kamenné prodejny 11 Rekonstrukce kamenné prodejny 12

Levou stranu kamenné prodejny jsme rozšíli o jednu vytáhlejší produktovou stěnu přímo u kožené sedačky. Hned po ruce také máte několik desítek ochranných krytů ze kterých si vybere opravu každý. V rámci spolupráce s magazínem SuperApple si zde můžete přečíst vždy nejnovější číslo tištěného časopisu ze světa Applu. Na dalších úpravách prodejny usilovně pracujeme. Věřím že naši snahu oceníte a brzy nás poctíte návštěvou, budeme se těsit. Vaše Tvrzenýsklo.cz !!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz