Svátek práce - Dárek pro všechny co stojí při nás

Dnes 1. května slavíme svátek práce. Je to přes rok, co bojuje většina podnikatelů a firem s pandemickou krizí. Stejně jako ostatní i my, děkujeme všem svým věrným zákazníkům, kteří nás podporují v této nelehké době koupí nového tvrzeného skla, obalu, či návštěvou našeho iPhone servisu. Snažíme se každému vycházet maximálně vstříc. V průběhu těch nejhorších dní pandemie jsme rozváželi osobně objednávky po Praze. Přestože nejsme zdaleka z nejhoršího venku, rozhodli jsme se na dnešní svátek práce jako díky odměnit my vás. 

Každému, kdo dorazí na naši kamennou prodejnu mezi 1.5.2021 a 7.5.2021, předloží fotografii přiloženou pod tímto článekem, dostane od nás ke každému zakoupenému tvrzenému sklu, druhé, stejné, ZDARMA. Akce neplatí jenom pro kamennou prodejnu, ale i pro objednání online. Stačí do poznámky v nákupním košíku napsat "svátek práce" a my vám, tvrzená skla v objednávce při balení zdvojnásobíme.

Ještě jednou bychom vám tímto chtěli poděkovat za podporu. Budeme se těšit na každou vaší objednávku či návštěvu. Vaše Tvrzenýsklo.cz 

4-2

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz