Jak nalepit 3D Tvrzené sklo na Apple Watch?

Přestože je displej hodinek menší než telefonu, nalepení ochranného skla je mnohem těžší. Jak tedy správně nalepit 3D Tvrzené sklo na Apple Watch bez bublin? Připravili jsme pro vás podrobný návod, podle kterého zvládne nalepení opravdu každý. Na displej hodinek u nás najdete pouze celopodlepená ochranná skla.

JAK NALEPIT 3D TVRZENÉ SKLO NA APPLE WATCH?

Po zakoupení tvrzeného skla doporučujeme postupně prostudovat manuál, který se nachází na zadní straně krabičky s ochranným sklem. Případně můžete navštívit náš kanál na YouTube a prohlédnout si pár videí, ve kterých aplikujeme ochranná skla na iPhone a další produkty. Po shlédnutí pár videí věřím, že budete připraveni k nalepení ochranného skla. Pečlivě očistěte displej pomocí čisticích hadříků, které jsou součástí balení. Vyjměte tedy 3D tvrzené sklo na Apple Watch z krabičky. Na zadní straně skla se nachází štítek s logem naší společnosti. Pomocí štítku sloupnete ochrannou fólii, která zakrývá část s lepidlem. 

3D Tvrzene sklo Apple Watch - 2

Část s lepidlem nasměruje k očistěnému displeji. Vycentrujte 3D tvrzené sklo do středu displeje a opatrně přiložte pouze jednou stranou. Je lepší přiložit pouze jednu stranu a postupně pomoci prstu zahlazovat do zbylých stran. Postupným zahlazením budete vytlačovat bubliny, které mohou mezi ochranným sklem na Apple Watch a displejem vzniknout.

3D Tvrzene sklo Apple Watch - 3

Postupujte opravdu trpělivě, účelem není 3D tvrzené sklo na Apple Watch nalepit co nejrychleji, ale co nejpečlivěji. Čím lépe bude ochranné sklo na displeji nalepeno, tím déle na hodinkách vydrží. Výhodou celopodlepeného skla je jednoznačně možnost vzít si hodinky i do sprchy. Pokud byste měli ochranné sklo s podlepením pouze po stranách, kontakt s vodou nedoporučujeme. Na obrázku níže se můžete podívat, jak postupně lze ochranné sklo na hodinky nalepit.

3D Tvrzene sklo Apple Watch - 4

Budete-li postupovat precizně a lepit sklo od kraje ke kraji, žádná bublina vám mezi tvrzeným sklem a displejem nevznikne. Abychom vám ovšem ukázali, jak postupovat, pokud vám mezi displejem a ochranným sklem bublinka vznikne, malinko jsme nalepení pokazili.

3D Tvrzene sklo Apple Watch - 5

Pokud vám při lepení nějaká bublina vznikne, nezoufejte, je velice snadné ji odstranit. Opatrně nadzvedněte ochranné sklo v nejbližším možném rohu. Tvrzené sklo nadzvednete až po bublinu. Vzniklá bublina tak splyne s nadzvednutou částí a vy opatrně přiložíte sklo zpět k displeji. Při pokládání zpět pomozte zahlazení prstem.

3D Tvrzene sklo Apple Watch - 7

Vidíte? Je to opravdu jednoduché. Výsledek stojí rozhodně za to. Tento postup můžete několikrát opakovat, dokud neodstraníte všechny vzniklé bublinky. Podobný postup můžete zvolit i u aplikace skla na iPhone, iPad i dalších zařízení. Není vám něco jasné? Zavolejte nám na uvedené telefonní číslo v kontaktech, rádi vám poradíme.

3D Tvrzene sklo Apple Watch - 8

3D Tvrzene sklo Apple Watch - 9

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz