Nové Gumové kryty pro iPhone X od společnosti Cellularline

Gumové kryty na iPhone jsou nejoblíbenějšími ochrannými kryty, které dokáží dokonale ochránit Váš iPhone i při pádu či nárazu. Oproti plastovým krytům dokáží gumové kryty utlumit náraz. Při pádu či nárazu pak následně nedochází k poškození telefonu, ani krytu samotného. Nové kryty od společnosti Cellularline jsou vyrobeny z velice odolné gumy v několika barevných variantách, které naleznete na našem eshopu v sekci ochranné kryty na iPhone X, nebo také na naší kamenné prodejně.

Největší výhody gumového krytu na iPhone X od Cellularline

  • Vyztužené rohy krytu - Gumové kryty od společnosti Cellularline mají vyztužené rohy, aby nedocházelo k poškození při jakémkoliv pádu a nárazu. 
  • Perfektní výřezy v krytu - V ochranném krytu nechybí ani výřezy na tlačítko vibrací, lightning konektor, reproduktory a hlavní kameru. 
  • Vyztužený výřez na hlavní kameru - Vyztužení v místě hlavní kamery zajišťuje ochranu horního sklíčka, které je náchylné na poškození.

Gumové kryty na iPhone X od společnosti Cellularline jsou vyráběny také ve čtyřech barevných variantách: Modré, Růžové, ModroZelené a Fialové. Objednávat je můžete již od 239 korun pomocí slevového kódu SKLO20 - Slevový kód je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz