Jak snadno vyčistit nabíjecí konektor u iPhonu?

Problém s nabíjením měl snad již každý uživatel iPhonu. Nošení telefonu v prašném prostředí či kapse se velice často podepíše na nabíjecím konektoru. Do konektoru se osazuje prach, který se po připojení lightning kabelu ješte více usadí na dno konektoru. Postupně se takhle na dně nabíjecího konektoru tvoří vrstva, která je každým připojením kabelu čím dál více upěchovávána. Po určitém čase dojde vše do fáze, kdy nebude možné nabíjecí kabel do konektoru pořádně vložit a nabíjení začne zlobit. Budete muset kabelem různě natáčet, tlačit na něj a nabíjení bude zlobit. Vše můžete vyřešit velice snadno, nemusíte okamžitě hledat iPhone Servis a nechávat si nabíjecí konektor měnit.

Cisteni nabijeciho konektoru iPhone

Vyčištění nabíjecího konektoru u iPhonu

Vyčištění nabíjecího konektoru u iPhonu zvládne zaručeně každý uživatel. Těm, kteří si na vyčištění nebudou věřit, zdarma vyčistíme nabíjecí konektor v našem iPhone Servisu. Čištění máme do 5 minut hotové. Pro ty, kteří si chtějí vyčistit nabíjecí konektor sami doma, jsme připravili pár užitečných rad. 

  • Použijte dřevěné párátko - Při čištění doporučujeme používat dřevěné párátko, kterým nepoškodíte plíšky, které jsou v nabíjecím konektoru ukryty. Nemáte-li u sebe dřevěné párátko, můžete použít například jehlu na otevření iPhonu, kterou skoro každý nosíme na klíčích. Při použití jehly buďte opravu opatrní, abyste nepoškodili některý z plíšků a nenadělali tak více škody než užitku.
  • Nebojte se zatlačit - Přestože se Vám bude zdát, že již žádný prach v nabíjecím konektoru nemáte, zkuste vyčistit konektor ještě dvakrát - třikrát. Nebojte se zatlačit, abyste dostali z konektoru i ten nejusazenější prach, který se schovává až na dně konektoru.

Pokud by čištění konektoru nepomohlo, zkuste ještě jiný nabíjecí kabel, občas se stane, že problém není v nabíjecím konektoru, ale v nabíjecím kabelu. Nepomůže-li ani změna nabíjecího kabelu, výměna nabíjecího konektoru je víceméně nevyhnutelná. Výměnu nabíjecího konektoru provádíme do 30 minut bez jakékoliv nutnosti odhlášení iPhonu z FindMyiPhone či ztráty dat. Není nutné servisní zákrok objednávat předem. Objednáním výměny předem si zajistíte přednost před zákazníky, kteří přijdou bez objednání.

Výměna nabíjecího konektoru je prováděna již od 690 korun!

Vymena nabijeciho konektoru iPhone

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz