Přehlednější ceník, zajímavější ceny a možnost vyzkoušení všech skel na prodejně!

Nechtěli jsme již dělat rozdíly mezi uživateli s rozdílnými typy iPhonů, proč by sakra uživatel který má iPhone X měl platit za Tvrzené sklo více, než uživatel iPhonu SE? Rozhodli jsme se sjednotit ceny ochranných skel na iPhone a nabídnout všem uživatelům stejné podmínky. Nyní tak můžete zakoupit Tvrzené sklo na iPhone X za stejnou cenu jako Tvrzené sklo na iPhone 5 či iPhone 6. Podívejte se na lákavou nabídku Tvrzených skel na iPhone!

Klasické Tvrzené sklo na iPhone

Klasické Tvrzené sklo na iPhone je celé průhledné a pokrývá rovnou část displeje. Nezasahuje do zaobelných rohů a jeho největší předností je nízká hmotnost, vysoká odolnost a snadná aplikace, kterou zvládne opravdu každý z pohodlí domova. 

Cena klasického Tvrzeného skla na jakýkoliv iPhone je 199 korun.

3D Tvrzené sklo na iPhone (Classic)

Zaoblené Tvrzené sklo na iPhone, které je vyráběno ve dvou barevných provedeních: černé a bílé. Je složeno ze dvou materiálů. Průhledné Tvrzené sklo na zobrazovací část displeje a tenkého přilnavého plastíku na nezaobrazovací část. 3D Tvrzené sklo CLASSIC pokrývá kompletně celý povrch displeje i jeho zaoblené hrany a je velice snadno aplikovatelné.

Všechna 3D Tvrzená skla na iPhone (Classic) můžete zakoupit za 299 korun.

3D Tvrzené sklo na iPhone s hliníkovým rámečkem

Zaobblené Tvrzené sklo na iPhone, které disponuje krajích hliníkovým rámečkem, který chrání zaoblené části displeje. Díky čtyřem druhům barevného provedení je možné sklo využít také jako módní doplněk. Tvrzené sklo s hliníkovým rámečkem dosahuje odolnosti 9H a disponuje oleophobickou vrstvou na povrchu, která snižuje pozůstatky mastnoty a nečistot.

Všechna 3D Tvrzená skla na iPhone s hliníkovým rámečkem zakoupíte za 399 korun.

3D Tvrzené sklo na iPhone (PREMIUM)

Jednoznačně nejodolnější Tvrzená skla která v našem obchodě naleznete. Vyráběna jsou ve 3 barevných provedeních, ale jednoznačně nejvyhledávanějšími jsou varianty černá a bílá. Celý povrch (i zaoblené části) je vyrobený z jednoho kusu odolného skla, tlustého 0,33mm. Pokud si na aplikace skla nebudete věřit, můžete se zastavit na naší kamenné prodejně a my Vám sklo rádi nalepíme sami.

Všechna 3D Tvrzená skla na iPhone (PREMIUM) je možné zakoupit za 599 korun.

Soukromé Tvrzené sklo na iPhone

Samozřejmě nechybí ani soukromá Tvrzená skla, která nechrání jenom displej, ale i Vaše soukromí. Soukromé Tvrzené sklo na iPhone dosahuje odolnosti 9H a pokrývá rovnou část displeje iPhonu, takže nezasahuje do zaoblených krajů. Na druhou stranu se jedná o Tvrzená skla, která jsou plně kompatibilní s ochrannými kryty.

Všechna soukromá Tvrzená skla je možné zakoupit za 399 korun.

Pokud nevíte které Tvrzené sklo na iPhone zvolit, stavte se na naší kamenné prodejně v ulici Ostrovského 32, Praha 5 - Rádi Vám poradíme s výběrem a přímo na prodejně máme pár iPhonů na kterých jsou již naše skla nalepena, takže se můžete podívat, jak vypadá sklo nalepené na iPhonu a podle toho vybrat to, které Vám bude vyhovovat nejvíce.

Všechna skla můžete zakoupit na našem eshopu, nebo pomocí následujícího odkazu!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz