Výměna baterie v iPhonu může zrychlit Váš iPhone!

Výměna baterie v iPhonu je jeden z nejčastějších servisních zákroků, který se na iPhonu provádí. Baterie se časem opotřebuje a její kapacita se může výrazně snížit. Nižší kvalita baterie pak může mít vliv nejen na výdrž iPhonu, ale také na jeho rychlost.

KONDICE BATERIE MÁ VLIV NA FUNKČNOST IPHONU

Ano, je tomu tak. Čím slabší baterii v iPhonu máte, tím větší problémy Váš iPhone může vykazovat. Kromě klasických příznaků slabé baterie v iPhonu, jako jsou nízká výdrž kapacity a předčasné vypíná iPhonu. K předčasnému vypínání dochází většinou v chladnějším prostředí, kdy jsou nároky na baterii mnohem vyšší a z bezpečnostního hlediska se pak iPhone raději vypíná. Chrání se tak před rizikem zásadního poškození, které by mohlo nenávratně poškodit nejen baterii, ale i základní desku iPhonu. 

Jak ale správně poznat, v jaké kondici se baterie nachází?

Doposud bylo možné zjistit kondici baterie v iPhonu pouze pomocí aplikací třetích stran, stačilo napsat do AppStore například: "Batterie life" a hned Vám vyjelo několik odkazů na aplikace jako jsou například: Battery Life, Battery Life Doctor, Battery Saver a další, které Vám řekli přesně, v jaké kondici se baterie nachází. Ovšem s příchodem iOS 11.3.1 přišla do sekce Baterie v nastavení nová funkce, která je tedy prozatím stále v Beta verzi, ale již nyní dokáže změřit, jak si baterie vede a zdali není na čase ji již vyměnit. Funkce se jmenuje Kondice baterie (Beta). Naleznete ji pokus si otevřete Nastavení - Baterie - Kondice baterie. Osobně jsem ještě v pohodě na 90%, takže můj iPhone stále podporuje maximální výkon, jak jste na tom ale Vy?

Při poklesu maximální kapacity baterie pod 85% se ovšem začně iPhone chovat zvláštně. Může docházet k zasekávání iPhonu a delšímu otevírání aplikací. I těch nejběžnějších, jako jsou iMessage, nebo fotoaparát. Nejčastěji se tento problém projevuje u iPhonů 6 a iPhone 6s. Osobně bych řekl, že iPhone 6 a iPhone 6s na výdrž baterie celkově malinko trpěly a vše se srovnalo až s příchodem iPhonu 7. 

Vymena baterie iPhone

KONDICE POD 85% - KDE NECHAT BATERII NEJLÉPE VYMĚNIT?

Máte-li iPhone stále v záruce, je nejlepší vyhledat prodejce, kde jste iPhone zakoupili a nechat si vyměnit baterii zdarma v rámci záruky. Nevýhodou je, že celý proces záruční výměny baterie se může malinko protáhnout. (Přibližně na 3 týdny). Kdo ale může v dnešní době nechat svůj iPhone někde na 3 týdny a používat buď nějaký starší telefon, nebo nepoužívat telefon vůbec? Nepředstavitelné. Nezbývá tedy, než vyhledat neautorizovaný iPhone servis, kde Vám vymění baterii na počkání. A který servis Vám doporučím? 

VÝMĚNA BATERIE V IPHONU NA POČKÁNÍ

Samozřejmě že Vám doporučím ten náš. iPhone Servis na naší prodejně Tvrzenýsklo.cz provádíme na počkání (do 20 minut) s garancí opravdové záruky nejen na odvedenou práci, ale i náhradní díl, který do iPhonu poskytujeme. Společnost Apple nedodává originální baterie neautorizovaným servisům bohužel neposkytuje, proto Vám nemohu slíbit, že od nás, nebo někde jinde originální baterii dostanete. Slíbit Vám ale mohu certifikovanou baterii se stejnou kapacitou jako je originální baterie. Rozdíl oproti původní baterii tak nepoznáte. Navíc všechny baterie kvalitně podlepujeme lepícími proužky, stejně jako společnost Apple, takže se nemusíte obávat, že by došlo k uvolnění baterie v iPhonu. 

iPhone Servis provádíme na naší kamenné prodejně v ulici Ostrovského 971/11, Praha 5. Všechny výměny baterií provádíme na do 20 minut. Čekání si můžete zpříjemnit v našem pohodlném křesle. K dispozici Vám jsou časopisy Forbes, nebo také zdarma WiFi připojení. V klidu si tak můžete vyřídit dlouhoodkládané emaily a zabít tak dvě mouchy jednou ranou. 

vymena baterie iPhone praha


JAK SE STARAT O BATERII V IPHONU? 

Již dříve jsme Vás informovali o tom, jak se starat o baterii v iPhonu, nebo MacBooku a ukázali jsme Vám pár užitečných rad, kterými je možné se řídit, abyste prodloužili živnost baterie. Zajímá Vás jak se o baterii v iPhonu či Macu starat, přečtěte si náš starší článek..

JAK SE STARAT O BATERII V IPHONU, NEBO MACBOOKU?


 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz