SKLADEM: Tvrzené sklo na iPhone 12 (Pro) / Max / Mini

Na trhu jsou dostupné už všechny čtyři představené varianty nových iPhonů. Přestože Apple udává, že odolnost je až čtyřikrát vyšší než u předchozích modelů, na internetu se začaly objevovat první články ohledně velice snadného poškrábání nových displejů. I z tohoto důvodu vám jako každý rok doporučujeme: pořiďte si na displej pořádné tvrzené sklo. Tvrzené sklo na iPhone 12 (Pro) / Max / Mini vás vyjde na pár stovek, což je rozhodně mnohem lepší investice, než následně několik tisíc do nového displeje.

Klasické tvrzené sklo na iPhone 12 (Pro) / Max / Mini

Protože jsme nelenili, naskladnili jsme pro vás předčasně tvrzená skla na všechny nově představené modely. Stejně jako u předchozích generací, klasické tzv. 2,5D tvrzené sklo pokrývá pouze zobrazovací část displeje. Nezasahuje až do zaoblených krajů, takže je kompatibilní se všemi ochrannými kryty. Po nalepení na displej žádným způsobem nedochází k redukci citlivosti či zobrazení displeje. Tvrzené sklo je totiž dokonale průhledné. Tloušťka pouhých 0,26 milimetru. U nových iPhonů je velká výhoda rovné zpracování displeje. Nalepení tvrzeného skla je mnohem snazší a zvládne ho opravdu každý z pohodlí domova. Pokud si na aplikaci nebudete věřit, nalepíme vám ho zdarma na naší kamenné prodejně. Nelekejte se, že jsme na jedno sklo zapomněli, iPhone 12 a iPhone 12 Pro mají totožné rozměry.

3D tvrzené sklo na iPhone 12 (Pro) / Max / Mini

O poznání kvalitnějším sklem je 3D tvrzené sklo PREMIUM. Dokonalé ochranné sklo, které ocení především uživatelé, kteří si potrpí na detail. 3D tvrzené sklo pokrývá kompletně celý povrch displeje. Černý rámeček na tvrzeném skle dokonale kopíruje rámeček displeje. Po nalepení zůstává zachována plná funkčnost všech senzorů a kamer. 3D tvrzené sklo je pouze 0,3 milimetru tenké, takže nedochází k navýšení hmotnosti, ani ke snížení citlivosti doteku. Na povrchu se nachází speciální oleophobická vrstva, díky které se na displeji neusazují mastnoty a nečistoty.

Ač se může zdát toto tvrzené sklo dokonalé, má jednu chybičku. Z důvodu větší rozměrů není kompatibilní se všemi ochrannými kryty. Některé mohou 3D tvrzené sklo od displeje odlepovat. Dokonalým ochranným krytem k 3D tvrzenému sklu je ovšem silikonový kryt o kterém jsme vám psali v předchozím článku: Jaký je nejlepší ochranný kryt pro iPhone 12 (Pro) / Max / Mini? Osobně iPhone 12 Pro používám právě s 3D tvrzeným sklem a silikonovým obalem (střídám červené a modré provedení krytu) a oba produkty na sebe opravdu fantasticky navazují

Pokud by vás zajímalo například fotografické srovnání, jak fotí nový iPhone 12 Pro proti iPhonu 11 Pro, můžete navštívit náš instagramový profil. Ve výběru stories je srovnání fotoaparátů bez jediné úpravy.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz