NEJSPOLEHLIVĚJŠÍ DORUČENÍ od 1.12 do Vánoc!

V návaznosti na současnou situaci jsme pro vás připravili jednoduchý přehled, jakým způsobem a do kdy si můžete objednávat zboží z našeho obchodu s předpokládaným doručením do Vánoc. K níže popsaným krokům jsme nuceni přistoupit z důvodu omezení kapacit dopravců: Zásilkovna, DPD, Geis a WeDo. O omezení jsme byli informaci dnes, dne 25.11.2020.

NEJSPOLEHLIVĚJŠÍ DORUČENÍ PO PRAZE

Pokud si objednáváte objednávku a jste z Prahy, doporučujeme využít doručení pomocí našeho kurýra. Náš kurýr je označený jako KURÝR POUZE PO PRAZE. Jedná se o nejrychlejší a jednoznačně nejspolehlivější způsob doručení. Omlouváme se všem, kteří nejsou z Prahy, bohužel nemáme kapacitu na to, rozšířit doručení po celé republice. Datum přijetí poslední objednávky s garantovaným doručením do Vánoc po Praze prostřednictvím našeho kurýra je 23.12.2020 do 17:00.

NEJSPOLEHLIVĚJŠÍ DORUČENÍ PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE

Aktuálně nabízíme dva způsoby doručení zboží po celé republice. DORUČENÍ NA ADRESU, nebo DORUČENÍ NA VÝDEJNU. Za běžného provozu bychom vám rozhodně doporučili doručení na adresu. O to se stará DPD, Geis a WeDo. Za současné situace vás ovšem prosíme, pokud je to jenom trochu možné, využijte doručení na výdejnu. Aktuálně je doručení na výdejní místo mnohem spolehlivější a rychlejší. Datum přijetí poslední objednávky s předpokládaným doručením do Vánoc je 18.12.2020 do 17:00

ZKRÁCENÍ DOBY ULOŽENÍ NA VÝDEJNÍCH MÍSTECH ZÁSILKOVNY

Z důvodu rychlejšího odbavení všech zásilek je zkrácena doba uložení zásilky na výdejním místě. Aktuálně bude balíček uložen na výdejním místě po dobu 5 pracovních dní. Prodloužení je možné maximálně o 1 pracovní den. 

DO KDY JE MOŽNÉ OBJEDNAT ZBOŽÍ S PŘEDPOKLÁDANÝM DORUČENÍM DO ŠTĚDRÉHO DNE?

  • Pokud si budete objednávat zboží s doručením na adresu po České republice, datum přijetí poslední objednávky s předpokládaným doručením do vánoc je 18.12.2020 do 17:00. To stejné platí i pro doručení na výdejní místo.
  • Pro garantované doručení objednávky do Vánoc prostřednictvím našeho kurýra po Praze je poslední doručení 23.12.2020 do 17:00.
  • Poslední možný termín vyzvednutí objednávky na naší kamenné prodejně je 23.12.2020 do 18:00.

Nejspolehlivější doručení do vánoc

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz