To musíš vyzkoušet! Nejlepší ochrana displeje Apple Watch

Každý uživatel Apple Watch jistě ví, že riziko poškrábání či jiného poškození displeje je opravdu vysoké. Na hodinky si nedáváme takový pozor, jako na iPhone a občas s nimi prostě vezmeme futra, kraj stolu či jiný ostrý roh, který se na displeji může podepsat. Pokud vám displej praskl a jsou hodinky ve lhůtě 3 let od zakoupení, můžete využít služeb našeho Apple Watch servisu a nechat si displej vyměnit! Chcete-li ovšem poškození předejít, rozhodně musíte vyzkoušet tento produkt!

Proč sáhnout po PREMIUM 3D ochranné fólii na Apple Watch?

Dlouho nám trvalo, než jsem našli produkt, ze kterého budeme nadšeni jak my, tak naši zákazníci. Běžné ochranné fólie se totiž velice snadno odlepují a neposkytují displeji dostatečnou ochranu při nárazech a pádech. Tvrzená skla zase velice často a snadno praskají po stranách a mohou snižovat citlivost doteku. Nic z toho ovšem naši PREMIUM 3D ochrannou fólii na Apple Watch netrápí.

Narozdíl od klasické fólie je stejně tlustá, jako tvrzené sklo. Dokáže tedy ochránit displej nejen před škrábanci, ale i nárazy a pády. Narozdíl od tvrzeného skla ale neovlivňuje citlivost doteku. Po nalepení tak budete moci nadále využívat všechny funkce Apple Watch. Součástí balení jsou čistící hadříky, centrovací rámeček, špachtle a pěnové kolečko

 

Jak snadno nalepit fólii na displej Apple Watch?

Aplikace fólii je velice snadná a zvládne ji opravdu každý z pohodlí domova. V případě, že si na aplikaci nebudete věřit, můžete se zastavit na naší kamenné prodejně a nechat si ji zdarma na displej nalepit. Při aplikaci můžete postupovat podle video návodu přiloženého níže.

Na jaké modely Apple Watch je možné PREMIUM 3D ochrannou fólii zakoupit?

Na všechny! Ať vlastníte úplně první sérii 0 38mm, nebo nejnovější Apple Watch Ultra, na všechny modely máme fólii skladem, tak neváhejte a vyzkoušejte ji. Odkaz na produkt:

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz