Levná oprava displeje iPhonu 8 a dalších modelů na počkání

Rozbil se vám displeje a nechcete a nevíte, jestli se vám ještě vyplatí investovat peníze do originálního displeje? Máme pro vás levnější variantu! Samozřejmě bychom vám raději doporučili zvolit si výměnu displeje s originálním LCD / OLED, ale nově vám také nabízíme možnost výměny displeje za přijatelnou cenu. Tedy pomocí OEM displeje (druhovýroba). Jedná se o displeje nižší kvality, než displeje originální, ovšem někdy byste mezi nimi rozdíl skoro ani nepoznali, záleží, jak moc dbáte na detail. Displeje ovšem fungují na 100%, nezlobí na nich dotyk, neodlepují se a telefon je tak i nadále 100% funkční.

Jak u nás probíhá oprava displeje u iPhonu za použití OEM varianty?

Postup výměny je vlastně totožný, jako kdybychom displej opravovali s displejem obsahující originální LCD. Otevřeme si iPhone pomocí trsátka a přísavky. Postupně odstrojíme celý původní displej od domovského tlačítka, proximity flexu, sluchátka a krycího plechu. Následně otestujeme funkčnost OEM displeje. (Obrázek s umístěním červené fólie na zadní straně displeje). Po otestování funkčnosti osadíme nový displej původním sluchátkem, proximity flexem na kterém se nachází senzory a přední kamery a nesmíme zapomenout na domovské tlačítko. Díky tomu, že na nový displej osadíme původní tlačítko, zůstává zachována 100% funkčnost čtečky otisku prstu. Nakonec ještě nainstalujeme novou voděodolnou vrstvu a zavřeme iPhone. Na nový displej nalepíme tvrzené sklo, které dáváme k výměně displeje zdarma! 

Podrobný ceník všech prováděných servisních zákroků v našem Apple servisu

Kromě iPhonů nově opravujeme i iPady, MacBooky a Apple Watch. Pokud máte nějaké Apple zařízení, které potřebuje servis, nebojte se na nás obrátit na jakémkoliv z uvedených kontaktů. Kdybyste v ceníku váš problém nenašli, zavolejte / napište nám, pokusíme se s vámi najít nejvhodnější řešení.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz