Čím podlepujeme baterie do iPhonu?

Snad nejčastěji prováděnou opravou iPhonu je právě výměna baterie. Každá baterie má určitou životnost a jednoho dne prostě nastane čas, kdy je potřeba ji vyměnit. Zajímalo vás ale někdy, jak taková baterie v iPhonu drží? Je nějak speciálně přilepená, nebo zapadne přímo do určitého prostoru, takže se nehýbe? 

Čím podlepujeme baterie do iPhonu?

Baterie do iPhonu uchycujeme stejně jako společnost Apple při výrobě. Pomocí speciálních teplo vodivých proužků. Díky nim je rozprostřeno teplo z baterie do zad iPhonu a baterie v iPhonu dokonale drží. Někteří při výměně baterie podlepují baterii izolepou, oboustrannou páskou, či dokonce vteřinovým lepidlem. Fuj hnus, jen to ne! Žádný z těchto způsobů nedokáže odvádět dostatečně kvalitně teplo z baterie a může docházet k přehřívání iPhonu a dalším problémům. Nedej bože, pokud byste chtěli baterii v budoucnu opět měnit. Dokážete si představit jak páčíte baterii z iPhonu, která je v něm uchycena vteřinovým lepidlem? Já bohužel ano, protože jsem to již zažil. 

Výměna baterie v iPhonu na počkání?

Ve většině případů provádíme výměnu baterie v iPhonu na počkání, bez nutnosti objednání předem. Ovšem pokud se objednáte, vůbec nic tím nezkazíte. Baterie máme skladem na všechny modely iPhonů z nabídky. Podrobný ceník našeho Apple Servisu. Kromě výměny baterie provádíme samozřejmě i další servisní zákroky nejen na iPhonech, ale i iPadech či MacBoocích.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz