Výměna baterie v iPhonu? Žádný problém! Do 10 minut bez objednání předem

Nosíte u sebe powerbanku nebo hledáte zásuvku do které byste dali nabíjet váš iPhone už při obědě? Přestaňte se omezovat a nechte si vyměnit baterii v iPhonu, dokud je ještě čas. Výměna baterie v iPhonu není žádnou zdlouhavou opravou. Stačí dorazit na kamennou prodejnu Tvrzenýsklo.cz a nechat si ji vyměnit. 

JAK POZNAT ŠPATNÝ STAV BATERIE?

Poznat problém s baterií můžete vcelku snadno. iPhone vás totiž o zhoršeném stavu postupně, různými způsoby informuje. Základním ukazatelem je jednoznačně kondice baterie, kterou najdete nyní v každém iPhonu s iOS 13 a novější. Stačí odemknout iPhone, otevřít Nastavení, sjet na záložku Baterie a otevřít Kondice baterie. Najdete zde ukazatel maximální kapacity. Obecně je doporučováno navštívit iPhone servis, dojde-li k poklesu mezi 8580 %. Setkal jsem se ale i s případy, že maximální kapacita baterie byla nad 90 %, ale iPhone vydržel nabitý maximálně dvě hodiny.

Baterie iPhone 8

Druhou indicií, kterou byste rozhodně neměli zanedbávat, je předčasné vypínání iPhonu. Snad každý se již setkal se situací, že mu zbývalo ještě 10, 20, 30 a více procent baterie do vybití, ale iPhone se zničehonic vypnul a nechtěl znovu naskočit. Ukazovala se pouze ikona vybité baterie. Po připojení na nabíječku se iPhone ovšem okamžitě zapnul a stav baterie ukazoval stejná procenta jako při vypnutí. K předčasnému vypínání iPhonu dochází především při chladnějším počasí. Baterie již nestíhá pokrýt maximální výkon zařízení a aby nedošlo k přetížení, iPhone se vypne.

Poslední, a zároveň nejviditelnější indicií, je rychlý pokles procent. Nošení powerbanky u sebe nebo hledání zásuvky při obědě není cool. Při běžném užívání by iPhone měl zvládnout provoz na baterii bez větších problémů celý den. Samozřejmě využíváte-li iPhone celý den k práci na sociálních sítích, budete nabíječku potřebovat i se 100% kondicí baterie.

Podlepení baterie iPhone XR

PROČ NEODKLÁDAT VÝMĚNU BATERIE V IPHONU?

Neustálým odkládáním výměny baterie v iPhonu si rozhodně nepomůžete. Může totiž nastat situace, kdy budete iPhone potřebovat více než kdy jindy a jako naschvál se vám iPhone vypne a už nepůjde zapnout. Následně si budete trhat vlasy, proč jste si nenechali vyměnit baterii v iPhonu už dříve. Kromě tohoto důvodu je zde ještě jeden, závažnější. Špatná baterie se postupem času může začít nafukovat. Nafouklá baterie začne tlačit na displej. Ten se v lepším případě odlepí, v horším dojde k poškození displeje. Následně musíte kromě výměny baterie řešit i výměnu displeje. Již několikrát jsem se s tímto případem setkal a věřte mi, žádný majitel iPhonu z toho není nadšený.

JAK DLOUHO VÝMĚNA BATERIE V IPHONU TRVÁ?

Mnoho uživatelů iPhonu si myslí, že výměna baterie zabere několik dní a oni tak budou bez svého zařízení. Samozřejmě některé servisy stále tento starý způsob opravy nabízí, vy si ale můžete nechat vyměnit baterii v iPhonu na počkání, bez nutnosti objednání předem. Stačí dorazit na naši kamennou prodejnu. Zde se posadit, vydržet 10 minut a odcházíte s novou baterií. Na výměnu je samozřejmě poskytována záruka. Přes léto můžete navíc využít speciálních akcí, takže výměnu baterie v iPhonu nyní můžete pořídit se slevou za skvělou cenu. 

Mix náhradních dílů iPhone XR

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz