Problém s nabíjením iPhonu? Dvě jednoduchá řešení

Trápí vás problémy s nabíjením iPhonu? Vložíte nabíjecí kabel do nabíjecího konektoru, ale kabel uvnitř pořádně nedrží? Musíte kabel naklánět do několika stran, aby se nabíjení aspoň na chvíli chytnulo? Jedná se o nejčastější problémy, se kterými se setkáváme v našem iPhone servisu víceméně denně.

VYČIŠTĚNÍ NABÍJECÍHO KONEKTORU 

V lehčích případech může pomoci jednoduché vyčištění. Protože většina uživatelů nosí svůj iPhone v kapse, stává se, že se do nabíjecího konektoru postupně pomalu usazuje prach. Nános prachu je následně upěchován připojením nabíjecího kabelu. Jak nejlépe takto usazený prach vyčistit?

Pro snadné vyčištění nabíjecího konektoru bez jeho poškození doporučujeme použít starší kartáček na zuby. Pomocí kartáčku můžete snadno vyčistit i mřížky u reproduktorů a mikrofonu. Někteří uživatelé na čištění používají sponku, pomocí které vyndávají SIM kartu z iPhonu. Tento způsob čištění vám ale rozhodně nedoporučujeme!

Vibrační motůrek iPhone 8

VÝMĚNA NABÍJECÍHO KONEKTORU IPHONE

Nepomůže-li čištění, musí přijít na řadu jeho výměna. Výměnu nabíjecího konektoru u iPhonu zvládneme provést na počkání. Při výměně nabíjecího konektoru dojde k výměně i dalších komponent, jako je anténa či mikrofon. U starších modelů je součástí nabíjecího konektoru i 3,5mm jack konektor. Po výměně konektoru bude nabíjení iPhonu opět snadné, jaké dříve. 

výměna nabíjecího konektoru iPhone 8

KAM NA VÝMĚNU NABÍJECÍHO KONEKTORU DORAZIT?

Veškerý servis provádíme na kamenné prodejně. Všechny náhradní díly potřebné k opravě máme skladem. Nemusíte se objednávat předem, stačí na prodejnu dorazit a my vám vyměníme nabíjecí konektor do 30 minut. Kamenná prodejna se nachází kousek od stanice metra B - Anděl. Parkování je možné na 50 metrů vzdáleném, hlídaném parkovišti. V případě zájmu vám bude parkovné po dobu prováděného servisního zákroku propláceno.

Mikrofon a nabíjecí konektor iPhone 8

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz