NOVINKA: 3D Tvrzené sklo na iPhone PREMIUM se silikonovými hranami!

Problém všech 3D ochranných skel nejen na iPhone je poškození boční, zaoblených hran. Většinou je 3D tvrzené sklo v těchto místech zúžená, aby krásně kopírovala zaoblení displeje. V případě, že vám iPhone často padá na zem, pokládáte ho displejem na stůl, nebo ho nosíte v kapse či kabelce s klíčema, může být častá výměna ochranných skel finančně náročná. Rozhodli jsme se tedy do naší nabídky zařadit novinku: 3D Tvrzené sklo na iPhone PREMIUM se silikonovými hranami. Proč sáhnout po tomto tvrzeném skle?

ZPRACOVÁNÍ 3D TVRZENÉHO SKLA PREMIUM SE SILIKONOVÝMI HRANAMI

Tvrzené sklo se silikonovými hranami je opravdu precizně zpracovanou novinkou, která nenese označení PREMIUM jen tak pro nic za nic. Jedná se o tvrzené sklo, které pokryje kompletně celý povrch displeje. Černé ohraničení tvrzeného skla nezasahuje do zobrazovací plochy displeje. Dokonale kopíruje rámeček. Samozřejmě nedochází ani k zakrytí všech senzorů a přední kamery, nacházejících se v horní části nad sluchátkem. Senzory i přední kamera jsou zakryty a podlepeny dokonale průhledným ochranným sklem. Nedochází tak k zanášení prachem, ani ke zkreslení kvality selfie fotografií

3D Tvrzené sklo na iPhone X,XS,11Pro se silikonovými hranami PREMIUM - 4

Přestože 3D tvrzené sklo se silikonovými hranami pokrývá celý povrch displeje, jeho velkou výhodou je kompatibilita s většinou ochranných krytů. Například na originální obaly (silikonové i kožené) od společnosti Apple dokonale navazuje. Při použití gumového či silikonového obalu dochází opravdu k perfektní souhře se silikonovými hranami tvrzeného skla. Díky silikonovým hranám nedochází ke snadnému poškození tvrzeného skla, což zapříčiňuje několikanásobně vyšší životnost skla na vašem displeji. Silikonový rámeček tvrzeného skla mírně vystupuje nad úroveň tvrzeného skla.

VLASTNOSTI 3D TVRZENÉHO SKLA SE SILIKONOVÝMI HRANAMI NA IPHONE

Stejně jako model PREMIUM bez silikonových hran, dosahuje i toto tvrzené sklo odolnosti 9H. Tloušťka je pouhých 0,3 milimetru, nedochází k navýšení hmotnosti iPhonu. Po nalepení na displej si tvrzeného skla všimnete pouze díky silikonovým hranám. Tvrzeného sklo je dokonale průhledné, aby nedocházelo ke zhoršení zobrazení displeje. Nemusíte se obávat ani o citlivost displeje. S ochranným sklem zůstává zachována dokonalá plynulost a ladnost. Na povrchu tvrzeného skla se nachází speciální oleophobická vrstva, snižující stopy mastnoty a nečistot.

3D Tvrzené sklo na iPhone X,XS,11Pro se silikonovými hranami PREMIUM - 3

SNADNÁ APLIKACE 3D TVRZENÉHO SKLA NA IPHONE 

Nalepení 3D tvrzeného skla na displej je opravdu snadné, jako u většiny ochranných skel. Následně doporučujeme postupovat podle manuálu, který naleznete na zadní straně tvrzeného skla. Součástí balení s ochranným sklem jsou samozřejmě i čistící hadříky, kterými dokonale očistíte displej před samotnou aplikací skla. Po očištění přiložte tvrzené sklo k displeji a nechte přilnout. V místech kde ochranné sklo nepřilnulo pouze zahlaďte prstem, tvrzené sklo samovolně přilne. Pokud si na aplikaci nebudete věřit, zastavte se na naší kamenné prodejně, my vám 3D tvrzené sklo na iPhone PREMIUM se silikonovými hranami nalepíme zdarma. Na závěr jsme si pro vás ještě připravili podrobnou videorecenzi, kterou najdete o odstavec níže.

3D Tvrzené sklo na iPhone X,XS,11Pro se silikonovými hranami PREMIUM - 5

VIDEORECENZE: 3D TVRZENÉ SKLO NA IPHONE SE SILIKONOVÝMI HRANAMI

  • Zaujalo vás 3D tvrzené sklo se silikonovými hranami PREMIUM, nyní ho můžete zakoupit za jedinečnou cenu 599 korun na našem e-shopu, nebo přímo na kamenné prodejně. Aktuálně jsou skladem skla pro iPhone X, iPhone XS, iPhone 11 Pro, iPhone XR, iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone 11 Pro Max.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz